powered by www.bluechip.hu

Készen állsz a hófehér karácsonyra?

A Silicon Power igen, itt a White Christmas Series!

by Zulu
2013. November 14. 19:38
Rendkívül elegáns dizájnnal várja az ünnepeket a remek eszközeiről híres cég, így a Diamond, a Stream, az Armor és az Ultima flash meghajtóiból is találunk itt darabokat.
Diamond 

A Silicon Power Diamond D20 könnyű súlyával és ultra vékony kivitelével könnyű hordozhatóságot biztosít, és akár a zsebében is elfér. Szilárd alumínium szerkezete, és divatos trendi külseje miatt, ideális azok számára akik a legjobb megoldást keresik utazáshoz. Az alumínium felület karcálló, nem kell aggódni az ujjlenyomatok, és a karcolások miatt.


Stream 

A Stream S03 matt felülete, szilárd védelmet nyújt az ujjlenyomatokkal és foltokkal szemben. A merevlemez külső jellemzőiben örökölte a Stream sorozat sajátosságait, az ívelt sarkokat és ergonomikus kialakítást.


Armor

A Silicon Power, Armor A30 jelzésű meghajtó katonai szintű ütésvédelemmel lett ellátva. A beépített lengéscsillapításnak és a külső szilikon borításnak köszönhetően 122 centiméteres magasságból leejtve is ép marad. Megfelel a szigorú MIL-STD-810G katonai szabványnak, ami biztosítja az eszköz teljes körű védelmét, a legnehezebb körülmények között is.
A külső, strapabíró szilikon borítása, napi használat mellett is, tartósan ellenáll a sérüléseknek. 


Ultima

Az elegáns formatervezésű SP Ultima U03 egyszerű, de klasszikus külsőt kapott.
Az előlap felülete, fényűzően fényes gyémántforgácsos mintázatú, hátlapja sima.


A Silicon Power termékeit keressétek a Bluechipnél!