powered by www.bluechip.hu

A Silicon Power bejelentette a forradalmi Thunderbolt™ SSD-t, a Thunder T11-et.

Mint a tárolási technológiák úttörője, a Silicon Power arra törekszik, hogy optimalizálja a felhasználói élményt, így örömmel mutatja be a vadonatúj SSD-jét, a Thunder T11-et.

by Zulu
2013. November 19. 19:33
Címkék: , thunder, power, silicon, a, ssd, silicon power
A forradalmian új eszköz az Intel Thunderbolt™ technológiájával készült, és hivatalosan is megkapta az Intel ® és az Apple ® certifikációját. A fejlettt Thunderbolt™ technológia, azon belül pedig a Thunder T11 szimbolizálja az új kor tárolási megoldásait és garantálja a felhasználóknak az abszolút megbízhatóságot, valamint a kompatibilitást a Mac és PC felhasználók számára.

 
"Thunderbolt™ technológia lehetővé teszi a kis tenyér méretű eszközöket, ezzel pedig a valódi mobilitást" - mondta Jason Ziller, az Intel Thunderbolt™ Marketing igazgatója. "Nagyon örülünk, hogy a Silicon Power támogatja a Thunderbolt™ technológiát és elhozza a felhasználók számára a mobil tárolóeszközök következő szintjét."
 
Az idő a lényeg

Manapság a hatékonyság és a gyorsaság jelent mindent, főleg a médiával dolgozóknak. A folyamatosan fejlődő technológia lehetővé teszi a sebesség és az adatátvitel hatékonyságának növelését. A Silicon Power Thunder T11 ennek messzemenően eleget tesz a Thunderbolt™ SuperSpeed ​​I / O technológiájával, mely háromszoros sebességet biztosít USB 3.0-n és elképesztő adatátviteli sebességgel bír: 380MB/340MB/sec (olvasás/írás/mp). A szakemberek, akik nagy hangsúlyt fektetnek sebességre, úgy mint fotósok, videósok, videójátékosok vagy éppen üzletemberek - a Thunder T11 nekik készült. Gyors és hatékony hozzáférést biztosít a fontos fájlokhoz, felszabadít az időigényes és frusztráló várakozás alól.


 
"Teljesen tenyérnyi", teljesen hordozható

A Silicon Power Thunder T11 nemcsak a legkönnyebb, hanem a legkisebb Thunderbolt™ SSD a piacon. Rendkívül kicsi és pehelykönnyű dizájn, fele akkora, mint a szokásos tárolóeszközökök, a súlya mindössze 65g. Mindeközben a Thunder T11 alumínium házat kapott, melynek célja, hogy megvédje a fájlokat, de még fontosabb, hogy egy hihetetlen hűtő hatást is kínál ezzel együtt. Ezen kívül teljesen csendes, mely különösen fontos a felhasználók számára, akik zajérzékeny környezetben dolgoznak.
 
A Thunder T11 hamarosan ezüst színben, 120 GB-os kapacitással és három év garanciával kapható a Bluechipnél!