powered by www.bluechip.hu

Cooler Master heti ajánló

Egy tápegység és egy szuper billentyűzet.

by Zulu
2013. November 20. 10:53
A Cooler Master folyamatosan megújul és elkápráztat - ezúttal sincs ez másképp.


Cooler Master V700 - Egy okos választás

A V700-a a kategória egyik legjobb tápegysége. Erre nem csak a Cooler Master neve a garancia, hanem a számos teszt is, amelyeken bizonyított, és a számos gépe amiket V700-al hajtanak.


Nemrégiben a Prohardver is tesztelte, és igen jól teljesített. A V sorozatból 700, 850 és 1000W-osak állnak rendelkezésre. A V sorozat minden tagja moduláris, így könnyen megoldható a kábel menedzsment és a felesleges kábelek kihagyhatóak.


Ventilátorból 135mm-eseket kaptak a sorozat tagjai, a kábelek pedig szalagkábelek, a könnyebb elrejthetőség és kezelhetőség miatt. Ebbe a tápegységbe csak a legkiválóbb japán kondenzátorok kerültek beépítésre, és ezek mellett egy masszív 42mm-es transzformátor kapott helyet. Az FDB ventilátornak köszönhetően mindig hűvös és csendes.


A V700-as tápegységről itt olvasható bővebben: http://prohardver.hu/teszt/cooler_master_v700_szupertap/kivulrol.html. A tápegység a teszten ajánlott minősítést kapott.

Quick Fire TK Stealth - Rejtett és veszélyes

Ez a legjobb módja a TK Stealth bemutatásának.


A Quick Fire TK Stealth egy mechanikus billentyűzet, amelynél a betűk a billentyűk elejére és nem a tetejére vannak nyomtatva. Felülnézetből az összes billentyű feketének tűnik, ellenben ülő helyzetből, kissé oldalról nézve látszik a nyomtatás. EZ nem csak dizájn fogás, ennek van természetesen funkciója is, ugyanis az így nyomtatott billentyűk hosszabb élettartamot garantálnak, hiszen az ujjak a használat során nem érintkeznek a nyomtatott felülettel. 

A QuickFire TK Stealth egy kompakt, acél erősítésű, mechanikus játékosoknak szánt billentyűzet. Kompakt és könnyű, mégsem nélkülözi a teljes numerikus egységet, így bár nagyobb hely marad az asztalon, a billentyűzet mégis minden szükséges funkcióval rendelkezik. A numerikus rész egy gombnyomással kapcsolható át játékos módba, illetve numerikus módba, így nem kell kompromisszumot kötni. 


Minőség, Amelyre Számíthatnak a Profik, Játékosok és Számítógép fanatikusok!

A kiváló mínőségű Cherry MX kapcsolók sokat számítanak. Gyorsabb gombnyomásokat, válaszidőt, nagyobb precizitást és jobb visszajelzést biztosít..

Az N-key roll over azt jelenti, hogy minden leütés jegyezve van a megnyomáskor. A TK Stealth támogatja az N-key roll overt USB módban. A media gombok az FN gombbal használva érhetőek el, így teljes felügyeletet biztosít a filmek és zenék lejátszásakor. A Windows gomb kikapcsolható, így biztosan nem ugrasz ki a játékból a gomb megnyomásakor. 


A beépített acél tálca maximális stabilitást és tartósságot biztosít. Ez a billentyűzet biztosan a helyén marad. Az aranyozott és fonott USB kábel és a kábel elvezetés erős kapcsolatot biztosítanak a billentyűzet és a PC között.

A Cooler Master teljes választéka elérhető a Bluechipnél!