powered by www.bluechip.hu

Mit vegyek az asszonynak karácsonyra?

Talán a férfiak életének egy nehéz döntése.

by Blake Dashed
2013. December 11. 08:44
Nehéz dolog a nőknek vásárolni. De ahogy rohanó világunkat egyre jobban meghatározza a digitális jelenlét, így a nők is inkább olyan eszközöket és kiegészítőket várnak el a párjuktól karácsonyra, ami könnyebbé, kényelmesebbé teszi a hétköznapjaikat.

Notebook téren könnyű a választás, mert a színes gépeket preferálják jobban. A leg kelendőbb a fehér színű gép, ami érthető, hiszen egyfajta "tisztaság" elegáns érzetet ad. Ki kell puhatolni ügyesen, hogy párunk mire használja a gépet. Az irodai felhasználásban rengeteg gép áll a rendelkezésre, ami évekig hű társa lehet szeretett kedvesünknek.

Nézzük pár terméket mi az amit egy nőnek érdemes lehet megvenni és a legjobb esetben sem vágja hozzánk a karácsonyfa mellett. (: (A termékek specifikációját a link alatt lehet megnézni, elemezni.)


                      

              

Lenovo IdeaPad YOGA 11,6" Narancs - 148.900 Ft (Igen, ez már egy kicsit húzósabb, de mégis gyönyörű darab. A felhasználhatósága pedig jóval kényelmesebb mint egy "átlagos" notebooké.)

                      

                        


                   

                   

Persze, ha életünk szerelme már rendelkezik géppel, akkor van más lehetőség is, amivel mosolyt próbálhatunk kanyarítani szende arcára. Idén is nagyon keresett termék a tablet, mobiltelefon, fényképezőgép. De ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről, ami szintén jól jöhet a mindennapokban.

Kezdjük talán a tabletekkel és azok közül is a legolcsóbbal. Ezektől a gépektől senki se várjon sokat, hiszen az alap funkciókra érdemes csak használni. Közösségi hálózatok, internet, zenehallgatás, film/videónézés. 

MyAudio 704SR 4GB - 15.590 Ft

                   

Overmax OV-BasicTab 7" Fekete - 17.410 Ft - Az Overmax gépek semmitmondó kinézete és ára ne tévesszen meg senkit. Az olcsóbb termékei is meglepően masszívan összerakott "vágódeszkák". Ebben az árszegmensben viszik a prímet, mert a készülék kézbevétele után az ember azt gondolja, hogy egy drágább táblagépet tart a kezei között. A sebessége is kielégítő, de nem kiemelkedő. Itt ismét visszakanyarodunk az árához. Ennyiért senki ne várjon hipersebességet vagy tű éles kijelzőt. Nagyon jó vétel lehet azoknak, akiknek első ilyen gépet szánjuk. A nőknél kiválóan bírja a műköröm okozta stresszt az üveg. (Tapasztalat.)

                  

                   

                   

                     
Lenovo IdeaTab A1000 16GB GPS fehér - 38.920 Ft - A Lenovo minőséget nem hiszem, hogy kell ragozni. A cég legolcsóbb gépe az A1000. Ezt már üzleti felhasználásra is lehet használni, de akár GPS-nek is. A programok gyorsan és stabilan dolgoznak. Prezentációk bemutatása és azok ismertetése is könnyedén megoldható. Egyetlen gyengéje az akku, amit aktív használat mellett nagyon gyorsan lemeríthetünk.

                      


                    
Természetesen napestig lehetne sorolni a termékeket amivel egy nőt kitudunk ugrasztani a bugyijából, de az itt felsorolt eszközökre, ha nem is minden nő, de többségük vágyik. A kényelmi funkció miatt, hogy az ágyban netezhet és lájkolhat mindent, amíg szürcsöli a kávéját. A következő részben inkább a kiegészítőkre térünk ki, mert egy notebook hűtő, tablet tok és ezernyi más dolog hasznos lehet. Olyan apróságok amiket egy nő valószínűleg nem venne meg magától, de ha van neki használja.  A teljes tablet kínálatot, ide kattintva éred el.

Kommentbe jöhetnek a vélemények, hogy TE mit veszel a párodnak és mivel leped meg a zöld fa alatt. Lányok, Ti is írjatok mit vesztek a "bikátoknak". (: