powered by www.bluechip.hu

Itt az új MSI GTX 780Ti GAMING grafikus kártya

Egy remekmű játékosoknak tervezve

by Zulu
2013. December 11. 16:46
A vezető nemzetközi alaplap és grafikus kártya gyártó MSI örömmel jelenti be az immár rendelkezésre álló új MSI GTX 780Ti GAMING grafikus kártyát. A nagy teljesítményű NVIDIA GeForce GTX 780Ti GPU ezúttal 3GB villámgyors GDDR5 memóriával érkezik. A többszörösen díjnyertes Twin Frozr IV Advanced hűtési megoldás felel az ideális hőmérsékletért a testreszabott PCB-n, garantálva a maximális teljesítményt és hatékonyságot, a legmagasabb FPS-t, a legalacsonyabb hőmérsékletet és nem utolsó sorban a zajcsökkenésért is ő a felelős. Az MSI a saját fejlesztésű Airflow Control Technológiájával, a két 10cm-es ventilátorral és a szabadalmaztatott Propeller Blade Technológiával biztosítja a GTX 780Ti GAMING hatásos termikus teljesítményét.
A Gaming Alkalmazás segítségével gyorsan válthatuk különböző rendszerbeállítások között: OC üzemmódban a legjobb teljesítményt, Néma üzemmódban csökkentett ventillátorhanggal és Játék üzemmódban a kettő közötti optimális egyensúllyal játszhatunk. Továbbá, az MSI Military Class 4 komponensek biztosítják a nagyobb stabilitást, és hosszabb élettartamot, miközben növekedett a hatékonyság is. A GTX 780Ti GAMING hardveresen és szoftveresen is a játékosoknak lett tervezve, garantálva, hogy ezzel uralni fogják a játékot!


Egyedi Gaming Alkalmazás egyszerűsíti a grafikus kártya tuningot

Az MSI kifejlesztette saját Gaming alkalmazását, úgy, hogy a valódi tuningosok igényeit tartotta szem előtt. Mindőssze egyetlen gombnyomással válthatunk a grafikus kártya különböző módjai között, így a nagy teljesítményű OC üzemmód a jobb hűtést és extrém játék teljesítményt biztosítja, a Gaming mód tökéletesen kiegyensúlyozott játékteljesítményt, hőmérsékletet és stabilitást nyújt, valamint a Csendes mód csökkenti a zajt, hogy a játékosoknak egy kényelmes és pihentető felhasználói környezetet biztosítson.



>Kalózok, Hősök és Kémek

Legyen a Tied a szezon legjobb játék csomagja az Assassin’s Creed® IV Black Flag™, Batman™: Arkham Origins, és a Tom Clancy Splinter Cell® Blacklist™, mindez ingyen az MSI GTX 780Ti GAMING 3G mellé. Akár egy Assassin kalóz brutális életének irányításához, vagy Gotham City alvilága legyőzéséhez, mindenképp szükség van a DirectX 11 tesszallációra, HBAO+ és NVIDIA® TXAA™ élsimításának köszönhető lenyűgöző grafikára, valamint az NVIDIA PhysX® hiper-realisztikus élményre. Egy kattintásos beállítás optimalizálás, NVIDIA GeForce Experience™ és NVIDIA SHIELD™ támogatásal egyedülálló hordozható játék és szórakozás is garantált. 


Műszaki adatok

Name

GeForce GTX 780Ti GAMING 3G

GPU

NVIDIA GeForce GTX 780Ti  - GK110

Shaders

2880 Cuda Cores

Clock Speed

1020 MHz (OC Mode)

Boost Clock Speed

1085 MHz (OC Mode)

Memory

3072 MB GDDR5 - 384 bit

Memory Speed

7000 MHz

Connectivity

DL-DVI-I / DL-DVI-D / DisplayPort / HDMI