powered by www.bluechip.hu

Mit vegyek az asszonynak karácsonyra? - #2

Folytatjuk sorozatunk, de a nők kielégítéshez nem elég egy cikk.

by Blake Dashed
2013. December 13. 12:52
Előző cikkemben számba vettünk pár ötletet, bár nem akartam túlzásokba esni. Inkább csak egy irányt szerettem volna mutatni. De ideje kitérni azokra a nőkre, asszonyokra és lányokra, akik nem egy fűtött/hűtött irodában dolgoznak, hanem 2-3 műszakban és gyárban vagy egyéb helyen. A befejező cikkben inkább a mobilitásra térünk ki és pénztárca kímélőbb megoldásokat keresünk.

A digitális képkeret bárkinek remek ajándék lenne, mert nem csak modern letisztult kinézetükkel díszítik a lakást, irodát, nappalit, de a működésük egyszerűségét is magában hordozza. Többségük olvassa az összes memória kártyát és egyéb funkciót is tudnak a képek megjelenítése és kivetítésén kívül. Bekapcsolható rajtuk a digitális és analóg óra funkció, továbbá az aktuális év naptárja is. Méretük és áruk is változó, de a legolcsóbbra is minimum 1 év garancia jár. 

Sony DPF-E72N - 18.520 Ft

                 
Alcor Style 8" - 18.110 Ft

                  

                   
Sony DPF-HD1000 - 60.080 Ft - A Sony jelen képkerete kicsit különbözik a többitől. Érdemes pár szót ejteni róla. Amíg az előbbi 3 szinte ugyanaz és csak felbontásban és színben van eltérés, addig itt már jóval többről van szó, mint egy egyszerű képkeret.

25,7 cm-es (10,1 hüvelykes) WSVGA széles (16:10) LCD kijelző - Nagy méretű, igen nagy felbontású panel LED háttérfénnyel a fotók és HD videók részletgazdag, nagy kontrasztú megtekintéséhez

2 GB-os memória - A nagy kapacitású belső memória akár 4000 (a hatékonyság növelése érdekében 2 megapixeles felbontással rögzített) fénykép tárolására alkalmas

Az összes HD és SD videó lejátszása - Videoformátumok széles körével kompatibilis, többek között az alábbiakkal: Full HD 1920x1080p, AVCHD, MPEG4, MPEG1 és Motion JPEG

Csúcsminőségű hang - Diszkréten elrejtett hangsugárzó a kiváló, tiszta hangért. Játssza le a videóval rögzített hangot vagy saját importált zeneszámait a diavetítések zenei aláfestésére

Számos megtekintési mód diavetítéshez - Töltse fel még több izgalommal fotóit és HD videóit: óra és naptár megjelenítési módok széles választékával

Energiatakarékos időzítő - Az S-frame készüléken beállítható az energiatakarékos készenléti üzemmódra történő automatikus váltás olyan időszakban, amikor nem szükséges a megjelenítés, pl. éjszaka

Távvezérlő - A diavetítés/lejátszás funkciók a praktikus távvezérlővel a helyiség bármely pontjáról irányíthatók

Automatikus helyzetérzékelő - Az intelligens érzékelő funkció minden képet a megfelelő, portré vagy tájkép helyzetben jelenít meg

Gyors, könnyű képkeresési funkciók - Böngésszen az eltárolt fotók és videók között esemény, mappa vagy felhasználói címke szerint

USB-portok - Csatlakoztasson a fotóit és videóit tartalmazó USB flash meghajtót – majd élvezze a vetítést: tartozéka a mini USB-port is, amivel csatlakoztatható a nyomtatóhoz/PC-hez



                   
Az okostelefonokat azt hiszem nem kell bemutatni senkinek sem. A Bluechip kizárólag gyári független telefonokat forgalmaz, ami bizony előnyösebb mint a szolgáltatónál vásárolt.

Overmax Vertis - 48.800 Ft - Az Overmax készüléke inkább üzleti felhasználásra való mint egy "tini" telefonnak. A telefon szép nagy kijelzővel büszkélkedhet. A készülék teljesítménye is hozza a mai elvártat, főleg, ha az árát is megnézzük. Kiváló lehet film/videónézésre és prezentációk bemutatására. A telefon gyenge pontja a kamera, ami nem több mint 2 Mpixel. Bizony, erről beszéltem az elején, hogy nem fiataloknak való, akik a tükör előtt aktívan kihasználják a mai készülékek ezen áldását.

                   

A készülék jól össze van rakva. Nem nyikorog, nem zörög, nem recseg. A súlya is érzékelteti, hogy nem egy GA-628-at fogunk a kezünkben. A megjelenése elegáns és modern. Bármelyik mai telefon mellé oda lehet rakni, a letisztult szép forma miatt. Teljes specifikáció a link alatt.

Prestigio MultiPhone 4500 DUO - 54.980 Ft - A Prestigio azoknak tervezte a MultiPhone Dual SIM Android készülékeit, akik rugalmasan és hatékonyan szeretnék kontrollálni a költségeiket! Egyszerűen helyezd be a kiválasztott szolgáltatók SIM kártyáit, és máris készen áll a telefon a használatra, legyen szó akár belföldi, akár külföldi használatról!

                        




                  


                        
Nokia Asha 503 - 31.180 Ft - A butácska kinézet ellenére nagyon hűséges és egyszerű társ lehet annak, aki GYES-en otthon a kisgyerekkel foglalkozik. A telefonnal még focizni is lehet, idézve a 3310, 3410, 3510 strapabíróságát, amikor még igazi telefonokat árultak. Nagyon gyerekbarát készülék.

                
Apple iPhone 5s 16GB  - 235.100 Ft - Azt hiszem nem kell bemutatni az alábbi készüléket. A 32GB-os is kapható, fehérben, szürkében és arany színben. (Az arany színű modellt lehet rendelni, így a kiszállítási idő több mint az átlagos raktárról rendelt terméknél. Ajándéknak szánt telefonnál érdemes szem előtt tartani.)

                          


További mobiltelefon kínálatunk az alábbi linken tekinthető meg.

Rohanó világunkban egyre nagyobb teret nyernek az apró adathordozók, mint például a pendriveok. Az elmúlt években nagy változásokon estek át, hiszen nem csak megbízhatóságuk és az adattárolási méretűk lett nagyobb, de a kinézetük divatot is teremtett. Egy mai pendrive legyen gyors, szép, nagy háttértár kapacitású,  kicsi, strapabíró és megfizethető.

Silicon Power Ultima U03 USB2.0 16GB Fehér - 4800 Ft - A Silicon Power elegáns pendrive-ja minden kritériumnak megfelel. De már több mint egy pendrive, inkább egy ékszer, ami gyönyörűen lett legyártva. A minőségről a Silicon Power neve gondoskodik. Kulcstartón, slusszkulcs mellett is jól érzi magát, bár hosszabb idő után nem tesz jót a szép festésnek.  Teljesítményben bármelyik konkurens gyártóval felveszi a versenyt, az áráról már nem is beszélve. A külseje pedig magáért beszél.

                          


                        

                     

                         
A teljes kínálatunk megtekintéséhez kérlek kattints az alábbi linkre.

És végül elérkeztünk a kiegészítőkhöz, amit egy nő önszántából biztosan nem venne meg magának, de mindenképpen hasznos funkciót tölthet be az életében. Tudjuk, hogy a nők XY%-a szeret az ágyban fekve, ülve, állva, kicsavarodva is gépet használni. Többségük nem tudja, hogy ezen kényelmi pozíciók mennyire nem tesznek jót a gépnek, ami valószínű, hogy a párnahuzat sűrűjében kapkod levegő után. Erre több kiváló megoldás is van, mint az új gép vásárlása. Notebook hűtő ill tartó konzol.


                   

                     

                    
És amikor egy gépnek "csapja a szelet", akkor ilyen az összkép:

               

                 
További notebook hűtők erre.

Remek meglepetés lehet még a sok apró notebook kiegészítő mint a fedlap minta, vagy az USB lámpa. De a notebook táskák és a tablet tokok is tudnak örömet okozni, mivel ezek gondoskodnak arról, hogy az adott eszközünk élettartama kicsit hosszabb legyen. A notebook kiegészítőket erre találod.

Manapság a notebook táskák is átestek egyfajta átalakuláson. Egy nőnek mindenképp nagy táskára van szüksége, hiszen a gép mellé be kell férnie a fürdőszoba szekrény egy részének és a smink doboznak is. Ezt a mérnökök és a tervezők is észrevették épp ezért tervezték át a notebook táskákat. Kisebb lakás költöztetése is megoldható, ha igazán jól pakolunk el benne. (:


                        

                       

                      

                         
Ahogy az előző cikkben már rámutattam a problémára, hogy rengeteg terméket lehetne még sorolni amit egy nőnek lehet megvenni és még örül is neki. Persze mehetünk biztosra is, hogy az adott listából vásárolunk és örökbe fogadunk egy kismacskát is. Ez a biztos recept arra, hogy aznap este sem alszunk egyedül, valószínűleg.

Következő cikkünkben a férfiakra térünk ki, ami már könnyebb menet lesz. Várjuk komment formájában az ötleteket. Kérünk mindenki, hogy a "2 liter bor, lakás, autó stb.." dolgokat egyelőre hagyjuk. Majd jövőre visszatérünk rá. Válogatni még innen is tudtok szép tárgyakat. A szállítással kapcsolatos információkkal van bármi kérdésed, ne habozz írj nekünk az alábbi címre: marketing (kukac) bluechip (pont) hu.