powered by www.bluechip.hu

Prestigio MultiPad Visconte

A Prestigio táblagépe, Windowsal

by Blake Dashed
2013. December 17. 23:14
A Prestigio bemutatta első Windows-ot futtató táblagépét, a MultiPad Visconte-t, mely Bay Trail processzorral érkezik következő hónapban.
Csak úgy záporoznak a tablethírek a napokban, most épp itt van csemegének a Prestigio MultiPad Visconte, mellyel kapcsolatban az egyik legörömtelibb hír, hogy januári megjelenésekor Magyarországra is megérkezik majd, mégpedig 90 ezer forint körüli áron. Elég jók a gép specifikációi az árához képest, a 10,1 hüvelykes IPS kijelző felbontása 1280x800 képpontos, processzorként egy Intel Bay Trail Celeron Celeron N2805, rendszermemóriából 2GB-nyit kapunk, a tárhely alapvetően 32GB-nyi, de microSD-vel tovább bővíthető.

                       

A Windows 8.1-es táblák sorát gyarapítja a Visconte, aki viszont kedveli a hosszú üzemidőt, keresgéljen máshol: az ugyanis mindössze 4 óra, ráadásul a HD előlapi kamera is behatárolja lehetőségeinket – a mániákus fotósoknak nincs itt helyük. A Bluetooth és a 802.11 b/g/n-es Wi-Fi azért meg van, sőt HDMI-nek és egy teljes méretű USB 3.0-nak is örülhetünk.