powered by www.bluechip.hu

Cheerlink HK3960

Több színben is elérhető a nem mindennapi páros

by Blake Dashed
2013. December 19. 09:01
A Cheerlink vezeték nélkül működő egere és billentyűzete egyetlen USB-s vevő segítségével használható és több furcsa színben elérhető.
Mostanra már lassan késő lesz beszerezni az utolsó karácsonyi ajándékokat, de ha van gépguru öcsikénk, sőt inkább hugikánk, érdemes lehet még megfontolni a Cheerlink ajánlatát, a HK3960 típusnéven futó vezeték nélküli egér és billentyűzet együttesét. A szett több borzasztó színben is elérhető: a babakék, kiscsaj-pink és a Greenpeace-zöld inkább lányoknak való, szegény fiúk a feketével kénytelenek beérni. A klaviatúra és a rágcsáló is hasonló, ergonomikus kialakítást kapott, színben és stílusban is passzolnak egymáshoz.

                   

Mindkét eszköz használatához elég egyetlen USB vevő, mely 2,4GHz-en dolgozik, működtetésükhöz összesen 4 AAA-s elem szükségeltetik, de ezeket mellékelik a csomagban. Mivel teljes egészében műanyagból készültek, elég könnyűek és jól hordozhatók, de nem igazán strapabíróak, viszont minden Windowszal kompatibilisek, ráadásul az egész szett 31-35 dollár között fut – egyes webshopok pedig még hazánkba is ingyen szállítják.

Kép forrása: usb.brando.com