powered by www.bluechip.hu

Asus T100TA - Új hibrid érkezhet

Ismét Android és Windows 8.1-es gép jöhet a piacra.

by Blake Dashed
2013. December 27. 23:42
Címkék: asus, tablet, notebook, hibrid, hírek, -, új
Hivatalosan még nem erősítették meg a létezését, ám több bizonyíték is arra utal, hogy januárban új tablet-noteszgépet mutat be az Asus.
Nem ez az első eset az elmúlt időszakban, hogy olyan termékről szivárog ki információ, amit a januári Consumer Electronics Show alkalmával tervezett bemutatni a gyártója. Az eset elszenvedője (?) ezúttal az Asus, akiknek legújabb hibrid táblagépét leplezte le egy német website. A TD300LA egy leválasztható billentyűzetes dokkolóval felszerelt tablet lesz, az 1366x768 pixeles kijelzőből ítélve valószínűleg 11,6 hüvelykes méretben.

                    

Az újdonságba Intel Core i3-4020Y vagy Core i7-4610Y Haswell CPU kerül preferenciánk szerint, amit Intel HD grafika támogat, így az idén megjelent T100TA-nál némileg jobb teljesítményre és magasabb árra is számíthatunk. Az Asus TD300LA nevével kapcsolatban említésre került a Windows 8.1 és az Android is, egyesek szerint ez dual boot megoldást jelent, de valószínűbb, hogy vásárláskor kell majd választanunk a két operációs rendszer közül.