powered by www.bluechip.hu

Windows XP mizéria

A Toshiba segítő kezet nyújt

by Blake Dashed
2014. January 03. 14:16
A nagy gyártók közül csak a Toshiba kínál segítséget és megoldást az operációs rendszer kérdésben.
Toshiba Europe GmbH elindítja ‘Újuljon meg a Toshibával’ elnevezésű, egész Európára kiterjedő kereskedelmi és marketing akcióját, amely a kis-és középvállalatok számára nyújt segítséget a Windows XP és a Microsoft Office 2003 támogatásának közelgő befejeződése kapcsán felmerülő feladatok megoldásában.

                

A Toshiba a marketing támogatás mellett olyan lehetőségeket kínál kkv partnerei számára, amelyekkel a meglévő, gyakran elavult notebookjaikat kedvezőbb feltételek mellett egyszerűen cserélhetik modernebb berendezésekre. 
A kampány a MicrosoftGet2Modern kezdeményezéséhez kapcsolódik, amely a felhasználókat arra ösztönzi, hogy térjenek át a Windows legújabb változatára, így maradéktalanul kihasználhatják a modern operációs rendszer adta előnyöket.

A kiskereskedők a KKV-k számára a Toshiba legújabb üzleti laptopjait – a Portégé Z30, Tecra Z40 és Tecra Z50 modelleket – ajánlhatják. Ezeket a kistömegű, rendkívül tartós notebookokat kifejezetten üzleti felhasználásra tervezték. A Portégé R30-as prémium és a Tecra A50-es általános üzleti laptopok is a kínálat részét képezik.