powered by www.bluechip.hu

Már elérhető PC-re a Metal Gear Rising Revengeance

Voltak hibák és problémák, de gyorsan javították a fejlesztők.

by Blake Dashed
2014. January 11. 10:09
Ahogyan decemberben megígérte a Konami, tegnaptól Steamen keresztül megvásárolhatjuk a Metal Gear Rising Revengeance PC-s változatát, ám nem volt felhőtlen minden játékos boldogsága, ugyanis egy kis hibának köszönhetően az örömbe némi düh is vegyült.


Metal Gear Rising Revengeance már minden érdeklődő számára megszerezhető 29.99 dollárért (kb. 6600 forintért), azonban akik már korábban lecsaptak a projektre, azok a játszás során olyan apróbb kellemetlenségektől szenvedtek, mint például az, hogy a Platinum Games számítógépekre optimalizált kiadása folyamatos internetkapcsolatot igényelt, és ha ezt nem kapta meg valamilyen külsős okok miatt, akkor bizony az aktuális játéknak is lőttek.



Szerencsére az illetékesek gyorsan orvosolták a problémát és a Kojima Productions európai divíziójának menedzsere, Steven Key bejelentette Twitteren, hogy megtalálták a megoldást, így aki eztán megvásárolja a Metal Gear Rising Revengeance-t, az semmit sem fog érzékelni a hibákból, aki viszont már letöltötte a fájlokat Steamről, annak sajnos újra kell töltenie őket, de legalább nem éri további kellemetlenség. A fejlesztők természetesen mindenkinek köszönik a türelmet és elnézést kérnek a gondok miatt.