powered by www.bluechip.hu

Az új Acer Iconia B1

Az Acer belépőszintű, megfizethető táblagépe

by Blake Dashed
2014. January 15. 01:50
Címkék: táblagép, tablet, b1, iconia, acer
Az Acer fellebbentette a fátylat a harmadik generációs Acer Iconia B1-ről, melynek vékony kialakítása, 10 pontos érintőképernyője és növelt teljesítménye új sztenderdet állít a fiatalok, új felhasználók és azon családok irányába, akik megfelelő táblagép-megoldást keresnek gyermekeik számára. Az Iconia B1 mindezek mellett ideális azoknak az elfoglalt egyéneknek is, akik egy kényelmesen használható mobiltársat keresnek.
A vékony kialakítás és keskeny keret teszik még tökéletesebbé a 7 colos Iconia B1-et online böngészéshez, olvasáshoz, játékok futtatásához, vagy videók megtekintéséhez. Az új hátlapkiképzés textúrája lágy tapintású, selymes végekkel, miközben a felhasználók képernyőkeret színek közül is tudnak válogatni (smoky grey, vermilion red).

         

Az új Iconia B1 egy 10 pontos érintés-érzékeny képernyővel lett felszerelve, vékony kialakításának és One Glass Solution technológiájának köszönhetően rendkívül egyszerű és komfortos használatot ígér. Ezen túlmenően mindkét hangszóró és a mikrofon is az előlapra kerültek integrálásra, így erőteljesebb, tisztább hangzást kapunk, akár zenét hallgatunk, akár videót játszunk le; nem beszélve a videóhívásokról, melyeknél igen fontos a tiszta beszédhangátvitel.
Az Iconia B1 kétmagos, 1.3 GHz-es processzorral és 1GB memóriával lett ellátva a gyors és zökkenőmentes játékélményért, az Android JellyBean operációs rendszere pedig kiváló hátteret ad mindehhez.

Mindez tovább csúcsosodik: az Iconia B1 előlapi kamerával érkezik, kiemelve a barátokkal folytatott élő video chat-ek fontosságát. A kamera egyébként a jobb felső sarokban helyezkedik el, landscape módban is működik, így nem okoz gondot, ha esetleg fényképet szeretnénk készíteni akár egy videokonferencia közben.

WiFi vagy 3G adatkapcsolati lehetőségeket is kapunk, a tárolókapacitás pedig akár 32GB-os microSD kártya alkalmazásával sokszorozható. Az Iconia B1 ideális, egyszerű társa lehet a kezdő felhasználóknak, gyerekeknek – utóbbiaknak így nem kell a szülők saját táblagépét használniuk.

    

Kiegészítők az extra termelékenység és védelem jegyében 


Ideális társat jelent az Iconia B1. Ebbe beletartozik az is, hogy a tokozás véd a karcolásoktól, mindemellett könnyed olvashatóságot és egyszerű e-mail megírást is eszközölhetünk segítségével. Az opcionális tükröződésmentes filmfólia védi a képernyő felületét a karcoktól, és elősegíti a még jobb olvasási élményt akkor is, ha erőteljesebb a környezeti fény.

                   

Továbbá az Acer kapcsolódó kínálatában szerepel egy csúcsminőségű, ultravékony billentyűzet is, melyhez beszerezhető egy puha, műbőr tok is – ez egyszerűen alkalmazható tartóként is. A stílusos, 5.3 milliméter (0.21 col) vékony ezüst billentyűzet Bluetooth 3.0 kapcsolódási lehetőséggel rendelkezik, tölthető micro USB bemeneten keresztül, míg a Traveller Adapter készlet pedig rugalmas tölthetőséget garantál akár otthon, akár az irodában.

Forrás: Androgeek