powered by www.bluechip.hu

Watch Dogs márciusban?

Bizonyára minden idők egyik legjobban várt játékáról van szó.

by Blake Dashed
2014. January 16. 12:18
Újabb érdekes hír bukkant fel a világhálón azzal kapcsolatban, hogy vajon mikor is kerülhet majd a boltok polcaira a tavalyi évben csúsztatása miatt óriási csalódást okozó Watch Dogs, amire legfrissebb híreink szerint kevesebbet kell várnunk, mint azt korábban gondoltuk volna.
Először úgy volt, hogy 2013 őszén érkezik majd, de aztán hivatalosan is bejelentették, hogy csúszik a játék 2014 áprilisára. Most megint mennek a találgatások, hogy 2014 márciusában már a boltok polcain lehet a szoftver.

Az Official Box Magazinnak lehetősége volt személyesen a fejlesztőkkel találkozni. A magazin újságírói ki is próbálhatták a játékot, melyről a cikket a februári számban lehet majd olvasni. Nos persze mindenki lódít a neten és az újságokban is, de vannak tények, kijelentések amikben nem nagyon lehet kételkedni.


Az említett újságcikk - felül a Relase hónap

Eddig a történet teljesen szokványosnak tekinthető, hiszen mindennapi eset ez egy nagyobb magazin életében, azonban az már korántsem, hogy az újságba írott előzeteshez a csapat odaírta a cikkhez, hogy a Watch Dogs megjelenése márciusban várható.

NEM HIVATALOS, ez csak pletyka és spekuláció. De némi örömperceket adhat nekünk, kockáknak, akik tűkön ülve várják a  játékot.