powered by www.bluechip.hu

Már kapható az új MSI R7 260 1GD5 OC grafikus kártya!

Betekintés a 4K felbontású játékok világába!

by Zulu
2014. January 20. 12:25
Címkék: grafikus kártya, 4k, msi
A mai naptól mindenki számára elérhető az MSI új, R7 260 1GD5 OC grafikus kártyája, amivel betekintést nyerünk a 4K felbontású játékok világába, valamint az integrált hangrendszer legújabb szintjébe is. Egy nagy, 10 cm-es ventilátorral szerelt erőmű, ami akkor is hideg marad, ha akár 6 kijelzőt is csatlakoztatunk a kártyához. Ez kiváló rugalmasságot és sokoldalúságot biztosít mindazok számára akik PC-jüknél extra grafikai lóerőre, azaz nagy felbontásra vágynak. Továbbá, ahogy a high-end R9 290 és R9 290X, az R7 260 is AMD TrueAudio-val van felszerelve, ami akár 14%-al csökkenti a CPU terhelését az alaplapi audio chiphez képest.




Extra nagy, 10cm-es hűtőventilátor a továbbfejlesztett hűtés alapja

Az MSI R7 260 grafikus kártya extra nagy, 10cm-es ventilátorral van szerelve, két hőelvezetőcsővel és kibővített hűtőbordával rendelkezik, ami megduplázza a légáramlást a hagyományos ventilátoros termékekhez képest, miközben a felesleges hőt a GPU-ról a hűtőbordák vezetik el, csökkentve a mag hőmérsékletét. Az Afterburnerrel kombinálva a fejlett ventilátor fordulatszám szabályozás biztosítja a lapátok különböző sebességeken történő futtatását, így különböző GPU hőmérsékleti beállításokra van lehetőség, tehát a játékos teljes ellenőrzés ill. saját vezérlés alatt tarthatja grafikus kártyáját.



MSI Exkluzív Afterburner

Az MSI R7 260 1GD5 OC támogatja a mag feszültségének a beállítását engedélyező technológiát, így akár 32,4%-al túlhajtható a népszerű Afterburner tuning segédprogrammal. A mag frekvenciája így elérheti akár az 1,35GHz értéket is sima léghűtéssel. A rajongók az Afterburner alkamazást Android / iOS rendszerű mobil eszközükön is nyomon követhetik, kártyájukat tuningolhatják is ezek segítségével. Egyéb Afterburner funkciók segítségével 5 konfigurációs beállítás közül választhatnak, míg a Predator az audio-video rögzítésért, a Kombustor pedig a burn-in tesztelésért felelős, mindezek elősegítik, hogy a rajongók könnyedén optimalizálják grafikus kártyájuk teljesítményét.



Műszaki adatok

Name

R7 260 1GD5 OC

GPU

AMD Radeon R7 260

GPU Shaders / Clock Speed

768 / 1050

Memory Size / Speed

1024 MB GDDR5 / 6000 MHz

Outputs

DisplayPort / HDMI / DL-DVI-I / DL-DVI-D