powered by www.bluechip.hu

Yarvik G1 Force - A játékos tablet

Erős, gyors, játszásra szánt tablet a Yarviktól.

by Blake Dashed
2014. January 30. 10:23
Címkék: force, g1, tablet, android, yarvik
Játékos és teljesértékű, erős Androidos tablet, QUAD CORE grafikus kártyával!
A Yarvik G1 Force Gaming Tablet egyedi kialakítását speciálisan a játékokat kedvelőknek tervezték. A tablet teljesen egyedi: egy teljes értékű Android tablet egy igazi játékvezérlő design-al párosítva.
A játékvezérlő kialakítás fő elemei a már ismerős játékvezérlő gombok. A tablet 7 " érintőképernyővel és Android operációs rendszerrel van ellátva. Mindehhez nagy mennyiségű, kiváló minőségű játék elérhető el az Android segítségével.



Programozható Játék gombok
Egy tablet 2 analóg joystick, a hagyományos ABXY gombok és 4 szabad gyorsbillentyűvel rendelkezik. És mind a 16 játék gombok teljes mértékben programozható is.



Mellékelt Játékok
A tablet persze nem lenne a játék tablet játékok nélkül. A készítők adtak hozzá egy Trial Xtreme 3 és egy Fun Run nevű játékot is. A Trial Xtreme 3 egy gyönyörű motor - autóverseny játék. A " Fun Run " pedig egy rendkívül népszerű cross platform online multiplayer játék, Mindkettővel garantált az önfeledt szórakozás. De ha mindez nem lenne elég, a Google Play Store több tízezer játék letöltésére ad lehetőséget!



Gyors internet Wi -Fi technológia
Mit ér egy számítógép ma már internet nélkül? Ugyanez vonatkozik a tablettekre is. Minden Yarvik tablet beépített vezeték nélküli Wifivel rendelkezik ami könnyen csatlakozik az otthoni vagy irodai hálózathoz.



Termékspecifikáció:
Processzor: Cortex A9 Dual-Core Processzor (2 x 1,6Ghz DUAL ARM core); 
Kijelző: 7" MultiTouch kijelző, 1024 x 600 Pixel; 
Memória: 1024 MB belső memória (DDR3), 8 GB memória;
Grafikus kártya: Mali-400MP 533 MHz, Quad- Core GPU, OpenGL 2.0 - kompatibilis ( játék akár 1080p Full HD-n )
Egyéb jellemzők: IEEE 802.11b/g/n WiFi (akár 150 Mbps átvitel); 1 x USB 2.0; Beépített mikrofon, Hangszóró, D- Pad és analóg botkormány, gombok; microSDHC (bővíthető: akár 64 GB-ig), microUSB, microHDMI (1080p Full HD 3D támogatás), TV kimenet; Akkumulátor: lithium polimer (3000 mAh);
Operációs rendszer: Android 4.1.1 Jelly Bean