powered by www.bluechip.hu

Diablo 3: Reaper of Souls

Rendeld elő nálunk az új kiegészítőt

by Blake Dashed
2014. January 31. 20:28
A Diablo 3: Reaper of Souls eseményei az alapjáték után veszik fel a fonalat, amikor is az angyalok elrejtették a fekete Lélekkövet, melyben maga Diablo lelke lakozik, ám a halál angyala, Malthael ráteszi erre a veszélyes ereklyére a kezét és pusztításba kezd. A cselekmény Westmarch városi környezetében fog kibontakozni, ahol megismerhetünk a helyszín titkaival, köztük a bizonyos Death Orb nevezetű kérdéses dolgokkal.


A Reaper of Souls kiegészítőben bemutatkozik egy új karakterkaszt, a Crusader, ami a Diablo 2-ben látott Paladinhoz hasonló szerepet játszik a csatatéren - a Blizzard megfogalmazása szerint egy emberi tankkal állunk szemben. A Crusader egyik hasznos képessége, hogy a pajzsával is tud támadni, a különleges mozdulata pedig a Falling Sword, amivel a mennyekből elemi erővel lecsapó villámként bánhatunk el a kiszemelt ellenféllel, melyekből nem mellesleg újfajta szörnyűségek is feltűnnek majd, például bukott angyalok és csatlóssá változtatott városiak. 


A Blizzard továbbá változtat magán a játékmeneten is egy kicsit, jön ugyanis a Loot 2.0. Ennek része a smart drop, ami gondoskodik arról, hogy olyan tárgyakat dobjon nekünk a játék, ami jobban passzol a választott karakterünkhöz, illetve tudni kell azt is, hogy a loot mennyisége csökken, annak érdekében, hogy kevesebb felesleges kacatunk legyen, valamint feltűnik a színen a Mystic artisan, amivel lenullázhatjuk az adott tárgyra kiosztott fejlesztéseket, esélyt adva ezzel arra, hogy egy jobb eszközt állítsunk össze.A Reaper of Souls mindezen felül egy új endgame opciót is tartalmaz, amit Loot Run névre kereszteltek el a fejlesztők, játékosokként pedig egy véletlenszerűen kialakított pályán, véletlenszerűen kiválasztott ellenfelekkel kell harcolunk és gyűjtögetni, ameddig csak tudunk. Ehhez kapcsolódóan a csapat megemelte az elérhető maximális szintet hetvenre, a Paragon fejlődésből pedig eltörölték a korlátot.



Gépigény:

Minimum:

CPU: Intel Pentium D 2.8 GHz vagy AMD AthlonTM 64 X2 4400+ vagy jobb
RAM: 1 GB XP, 1.5 GB Vista, Windows 7
VGA: NVIDIA GeForce 7800 GT vagy ATI Radeon X1950 Pro vagy jobb
OS: Windows XP, Vista, Windows 7
HDD: 8 GB
A játékhoz folyamatos Internetkapcsolat szükséges!

Ajánlott:

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz vagy jobb
RAM: 2 GB
VGA: NVIDIA GeForce 260 vagy ATI Radeon HD 4870 vagy jobb
OS: Windows XP, Vista, Windows 7
HDD: 8 GB
A játékhoz folyamatos Internetkapcsolat szükséges!