powered by www.bluechip.hu

Wireless touch Speaker BoomBox

Bulizz a telefonod segítségével, örült hangerőn

by Blake Dashed
2014. February 03. 12:51
Wireless touch Speaker BoomBox megszabadít minket minden felesleges vezetéktől és egy egyszerű megoldást kínál a mindennapi zenelejátszáshoz.
Ahhoz hogy használni tudjuk nincs másra szükségünk, minthogy okostelefonunkkal megérintjük a hangszórót és máris kihangosítva hallgathatjuk a kedvenc zenéinket.


BoomBox egy új NearFA nevezetű audió technológiát használ, amely kompatibilis az összes iOS, és Android okostelefonnal, valamint az MP3 lejátszókkal és egyéb hasonló kisebb eszközökkel.

Az egység 3W teljesítményű hangszóróval rendelkezik, ami 100Hz-20KHz frekvencia tartományban sugároz. Ugyan elsősorban vezeték nélküli használtra tervezték, de rendelkezik egy normál 3.5 mm jack csatlakozóval is. A az energiaellátást egy 3.7V-os 850mAh lithium akkumulátor biztosítja, amit USB csatlakozón keresztül tölthetünk újra és egy feltöltéssel körülbelül 10 órát képes üzemelni.


Használatához nincs szükség semmiféle bonyolult Bluetooth vagy vezeték nélküli telepítési eljárásra, egyszerűen csak be kell kapcsolni a BoomBox-ot, elindítjuk a lejátszást a telefonon, utána hozzáérintjük hangszóró tetején és máris kihangosítva hallgathatjuk a kiválasztott zeneszámokat.

BoomBox már elérhető a nagyobb online webshopokban, az ára pedig L24.95, ami nagyjából 9300Ft.