powered by www.bluechip.hu

Logitech® Football Edition egerek

Mutasd az egered, megmondom, kinek drukkolsz a világbajnokságon!

by Blake Dashed
2014. February 07. 10:36
A Logitech bemutatta a Logitech® Football Edition egereit, amik a Futball Világbajnokságon részt vevő országok színeiben pompáznak.

Az új kollekció élénk, merész megjelenést kölcsönöz a népszerű Logitech® Wireless Mouse M235-nek.

A szemet gyönyörködtető grafikai látványt 13 nemzeti lobogó ihlette: Argentína, Belgium, Brazília, Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Hollandia, Portugália, Oroszország, Spanyolország, Svájc, és az Amerikai Egyesül Államok zászlója.


A Logitech® Wireless Mouse M235 működése során a Logitech® Advanced Optical Tracking technikát alkalmazza, így könnyed böngészést tesz lehetővé az Interneten, továbbá minden laptopon egyszerű felhasználást biztosít. Kompakt vonalvezetésének köszönhetően a használat kellemes, még hosszú órákon át tartó igénybevétel esetén is.

„A sport egyesítő ereje megragadta képzelőerőnket”, nyilatkozta Izabela Sulima a Logitech Regionális Marketing Menedzsere. „Úgy alkottuk meg a Logitech Football Edition kollekciót, hogy a világ sportrajongói ezúton is kinyilváníthassák elköteleződésüket a különböző labdarúgó válogatottak felé.”

Ár és elérhetőség

A Logitech® Football Edition egerek várhatóan 2014 márciusától lesznek elérhetőek Európában 19,99 eurós javasolt fogyasztói áron.