powered by www.bluechip.hu

Frissítést kapott a Chromecast

A Google apró, TV-be dugható vevője izgalmas frissítést kapott.

by Blake Dashed
2014. February 08. 13:07
Címkék: google, tv
Amerikában nagyon népszerű, de Nálunk is sok fogyott belőle decemberben a karácsonyi hajrában. Jóval több rejtőzik benne, mint azt első ránézésre gondolnánk. Olyan is megvette aki nem tudta mire való netán mire használható. A "vegyük meg, majd jó lesz valamire szlogen" sokak száját elhagyta az elmúlt 2 hónapban. Persze ebbe erősen közrejátszott a Google neve a Chromecast mellett.
Úgy néz ki most jött el a valamikor ideje, hiszen a Google bár az elején nem volt túl lelkes az ügyben, most mégis kiadta a Cromecast teljes és ami a legfontosabb hivatalos fejlesztői környezetét (SDK), így most már tényleg semmi sem akadályozhatja meg a remek kezű sé eszű fejlesztőket, hogy mindent kifacsarjanak a Google drótnélküli HDMI kábeléből.



35 dollárért már ha csak azt elérik a fejlesztők (márpedig ez nem lesz túlzottan magas léc a profi Android és egyéb mobil fejlesztőknek), hogy ne kelljen a PC, tablet, vagy a telefon TV-re kötéséhez kábelt használnunk, már akkor az utolsó centig megéri a Chromecast az árát. Ha valaki esetleg még nem tette volna meg, még most szerezzen be egyet magának, mivel heteken belül igen hasznos kis eszköz válik az eddig „csak” YouTube nézegetésre használható HDMI pendrive-ból.