powered by www.bluechip.hu

Ozone Neon

Precíziós gamer egér, 4 színben

by Blake Dashed
2014. February 10. 09:09
Címkék: ozone, neon, egér, gamer
Az Ozone Neon gamer egere négy színben érhető el jobb- és balkezes felhasználóknak egyaránt, programozható gombokkal és precíz szenzorral.


Hosszú idő után az Ozone is jelentkezett egy új gamer egérrel, szerencsére nem is akármilyen modellt pakoltak össze a srácok. Nagy előnye a Neon névre hallgató rágcsálónak, hogy jobb- és balkezeseknek egyaránt kényelmes a kialakítása (nem beszélve a gumírozott borításról), gombjainak száma nyolc, de mindegyik programozható, az adatok a 128KB-os fedélzeti memóriában tárolódnak, mely maximum öt profil kezelésére képes.



Az Ozone szerint egy ultraprecíz lézeres szenzort sikerült bepréselniük az új termékbe, melynek felbontása 6400dpi-s, ez menet közben is állítható négy lépcsőben. Nem is lenne méltó a nevére a Neon, ha nem rendelkezne menő LED-es világítással, a boltok polcain vörös, fekete, fehér és kék színben pompázó modelleket egyaránt találunk majd. Mivel a kialakítása vezetékes, egy USB portra van szükség a működtetéshez, az 1,8 méteres kábel ehhez azért elég kell legyen. Az Ozone Neon ára 50 euró a forgalmazóknál.