powered by www.bluechip.hu

Valentin napi mustra

Avagy mit vegyek a páromnak. Ajándékötletek

by Blake Dashed
2014. February 12. 17:22
A szerelmesek napja pénteken lesz esedékes. Ezen a napon mindenki szeretne valami különlegeset ajándékozni a párjának. Természetesen a különlegesség mellé nem árt, ha használható is az ajándék a mindennapi életben.
Van pár tippünk, hogy mivel lepd meg a Kedvesed ezen a napon. Kezdjük a keményebb dióval, vagyis a Hölgyekkel, hiszen nekik azért jóval nehezebb vásárolni mint a hím társainak. A képekre kattintva a teljes specifikáció és további képek érhetők el.

Ajándéktippek Hölgyeknek:
iPhone 5C sárga - 171.700 Ft -  A szín nem egyszerű fizika. Érzelmet fejez ki, kinyilatkoztat. Elköteleződés, amely feltárja a személyiséged. Ez az, amit az iPhone 5c az öt színével képes megmutatni. Nemcsak a színek kedvelőinek szól, hanem a sokszínűeknek.


Samsung Galaxy S4 16GB piros - 165,100 Ft -  A Samsung GALAXY S 4 azokon a területeken a legerősebb, amiket a tulajdonosai a legtöbbre értékelnek: ismeri az emberi kapcsolatok fontosságát, megkönnyíti a barátokkal és a családtagokkal való kapcsolatteremtést, egyszerűbbé és gondtalanabbá teszi a mindennapokat, valamint új élmények szerzéséhez járul hozzá.Továbbá, törődően felügyel az egészségedre és a jólétedre. Egyszerűen a GALAXY S 4-re mindig számíthatsz.

Nokia Lumia 625 Orange  - 73,480 Ft -  
Nyiss nagyobb ablakot a világra. A 4,7" méretű kijelzővel több helyed lesz a videókhoz, a böngészéshez, a játékokhoz és az alkalmazásokhoz.


WayteQ YooBao Magic Cube 4400 (PowerBank) - 5840 Ft - Az esztétikus kivitelű, könnyen kezelhető Magic Cube 4400 hordozható külső akkumulátor mindig kéznél lehet, így nem kell félnie attól, hogy mobil eszköze lemerül, amíg Ön úton van. Az univerzális töltő minden USB-ről tölthető eszközzel használható. A mellékelt Apple konverter segítségével iPod, iPhone és iPad termékek töltésére is használható. A beépített LED lámpával akár 220 órán keresztül használhatja világításra a terméket, mely hasznos lehet sötétben kis helyeken történő kereséskor.

Krusell Mobile Case COCO Fekete  - 2040 Ft - Kiváló minőségű mobil tok, megnyerő külsővel!
Óvja és védi kedvenc készülékét a külső hatásoktól, karcolásoktól. Eredeti bőrből, Svéd design!

Krusell Mobile Case ORION Fekete Apple iPhone 3G - 3710 Ft - Valódi bőr tok Apple iphone 3G és 3Gs készülékekhez, beépített támasztó lábbal, a videók kényelmes megtekintéséhez!


Maxell mobile VOLTAGE 2800 Rózsaszín  - 7980 Ft - Az intelligens PowerBank praktikus töltési megoldást biztosít hordozható eszközeinek, mint például iPhone, iPad, iPod, Android okostelefon és táblagép, játékkonzolok, MP3 lejátszó, GPS, és így tovább.

Ajándéktippek Uraknak

Razer Imperator 2012  - 22,520 Ft - Tapasztalja meg a precíz játék új szabványát a 6400dpi felbontású 4G kettős érzékelővel, amely optikai és lézer érzékelőt is tartalmaz, amelyekkel az egér pontosan kalibrálható bármilyen felülethez a kivételes követéshez.

Shuttle OMNINAS KD22  - 54,160 Ft - A Shuttle OMNINAS KD22 egy két fiókos hálózati adattár (NAS) amit elsősorban multimédiás tartalom tárolására terveztek, amit könnyedén elérhet, és megoszthat. A tartalmát nem csak az otthoni számítógépekről érheti el, hanem Android vagy iOS alapú eszközről szinte bárhonnan a világon.

Silicon Power Armor A50 500GB Arany  - 19,480 Ft - A Silicon Power Armor A50, egy a legmagasabb szinten előállított és tesztelt, különösen strapabíró, nagy kapacitású külső merevlemez. 2.5” mérete miatt, rendkívül praktikus. USB-s csatlakozási lévén könnyedén csatlakoztatható bármely PC-hez. Nagyon szép forma, és innovatív design jellemzi.

Silicon Power Armor A30 USB3.0 500GB Fehér  - 21,580 Ft - A Silicon Power, Armor A30 jelzésű meghajtó katonai szintű ütésvédelemmel lett ellátva. A beépített lengéscsillapításnak és a külső szilikon borításnak köszönhetően 122 centiméteres magasságból leejtve is ép marad. Megfelel a szigorú MIL-STD-810G katonai szabványnak, ami biztosítja az eszköz teljes körű védelmét, a legnehezebb körülmények között is.
A külső, strapabíró szilikon borítása, napi használat mellett is, tartósan ellenáll a sérüléseknek. 
A legújabb USB 3.0 interfésszel rendelkezik, ami akár 5GB/s adatmozgatási sebességgel párosul.
Fehér vagy fekete színben, és a kényelemes kábeltárolási mechanizmussal kapható.


Sony PS4 500GB + Killzone: Shadow Fall  - 138,500 Ft - A PlayStation 4 a legjobb választás a játékosok számára, amely a dinamikus játékélmény, a lehengerlő látványvilág és sebesség, valamint a számtalan közösségi funkció együttesével hozza el a következő generációt. A töménytelen mennyiségű tartalommal, magával ragadó, exkluzív címekkel rendelkező PlayStation 4 magára a játékosra fókuszál.

Nikon D3100 DSLR + 18-55VR  - 119,500 Ft - A D3100-et a D-SLR fényképezés területét most kipróbáló fotósoknak terveztük, főleg azoknak a fiatal családoknak, akik a komplikált funkciók elsajátítása nélkül szeretnének csodálatos képeket készíteni. A rendelkezésre álló automatikus beállítások jóvoltából a fényképezőgép önmaga elvégzi a munka nehezét – hasonlóan egy kompakt készülékhez. Az Élő nézet és az Automatikus program választó kiválasztja az adott helyzethez leginkább illeszkedő módot. A Fényképezési helyzetfelismerő rendszer éles képeket készít úgy, hogy kiértékeli a készítendő képet és közvetlenül a zár kioldása előtt elvégzi a szükséges beállításokat. Az Útmutató mód pedig lépésenként végigvezet a kívánt kép elkészítésének folyamatán.

Reméljük segítettünk dönteni, hogy mivel lepd meg a Kedvesed. Boldog Valentin Napot Kívánunk!