powered by www.bluechip.hu

Nyerj Razer Orochi egeret

Itt a lehetőség, hogy szert tegyél egy Razer egérre

by Blake Dashed
2014. February 13. 13:18
Címkék: razer, orochi, egér
A Razer Magyarország jóvoltából most nyerhettek egy Razer Orochi egeret. És mit kell hozzá tenned?


Pályázni minden 14. életévét betöltött állampolgár tud emailben a marketing@computeremporium.hu címen, 1 db képpel. Formai követelmény: a fényképnek minimum 400x400 pixel felbontásúnak kell lennie, méretarányát tekintve nem lehet eltérni az 1:1-es formátumtól. A pályázók a nevezéssel beleegyeznek abba, hogy arcukat a kampány folyamán illetve azután a kollázson és egyéb marketing sajtóanyagokon megjelenítsük, ezért a résztvevők jogdíjat utólagosan NEM követelhetnek (a pályázók személyes adatait nem tároljuk és harmadik fél részére ki nem adjuk, a nyeremény sorsolása és annak kiértesítése email cím alapján történik). A képeknek jó ízlést nem sértő stílusban kell elkészülniük, a fejeteken lévő Razer fejhallgatót kivéve minden más gyártó emblémáját és megnevezését töröljük. Ihletet a promócióban szereplő fényképből is meríthettek!

A nyereményről bővebben:


Az Orochi 2013-as kiadása külsejét tekintve szinte változatlan elődjéhez képest, a szimmetrikus kialakítást nem bántották. Az egyik legjelentősebb változás itt is a szenzorban keresendő: a 4000 dpi felbontású 3G lézeres optikai érzékelőt a legmodernebb, 6400 dpi-s 4G-re cserélték, hogy minden játéktípussal és felhasználói stílussal összeegyeztethető legyen. A görgőt megvilágító LED színét kékről zöldre módosították, így jobban illeszkedik a Razer jelenlegi termékportfóliójába.

Mivel egy kompakt mutatóeszközről beszélhetünk, ezért elsősorban notebookok mellé ajánlja a gyártó, éppen ezért Bluetooth 3.0 kompatibilis adóvevővel kommunikál a számítógéppel, de a kábeles összeköttetés is támogatott. Belsejében két AA elem szolgáltatja a szükséges energiát, viszont az áttervezett elektronikának köszönhetően az üzemidő kétszeresére hízott: 30 órás folyamatos játékot lehet elérni egyetlen töltéssel, átlagos használat mellett pedig akár 3 hónapig is kihúzhatja. Fejlett automatikus energiagazdálkodással bír, de szerencsére egy kikapcsológombot is találhatunk a fedélzeten, csakúgy mint egy alacsony töltöttségi szintet jelző LED-et.

Tulajdonságok:

A Razer Orochi 2013 a legpontosabb érzékelővel felszerelt mobil játék egér.

  • 6400 dpi lézeres érzékelő 4G
  • Játékhoz optimalizált Bluetooth 3.0 vezeték nélküli kapcsolat
  • Synapse 2.0 engedélyezve
  • Kétkezes kialakítás
  • Energia ellátás: 2x AA elem
  • 30 órás akkumulátor élettartam - folyamatos használatra
  • Be- és kikapcsoló gomb
  • LED görgetőkerék
  • Alacsony töltöttségi szintet jelző LED
Specifikáció:
GyártóRazer
Gombok5 db
Csatlakozás típusaVezeték nélküli
CsatlakozóBluetooth
ScrollIgen
ÉrzékelőLézer
SzínFekete
Garancia24 hónap saját

A játékkal és termékkel kapcsolat friss információkért ne felejtsétek el követni Facebookon a Razer Magyarország oldalát. Minden résztvevőnek sok sikert kívánunk!