powered by www.bluechip.hu

Tesztelj Silicon Power termékeket

A lehetőség bárkinek adott. Élj vele

by Blake Dashed
2014. March 01. 13:47
Itt a lehetőség, hogy tesztelj függetlenül Silicon Power termékeket. Tesztelhetsz merevlemezt, pendrive-ot ill. más egyéb Silicon Power terméket is. Hogy mit kell ehhez tenned?


Nem is olyan rég történt, hogy a Silicon Power Facebook oldalán egy felhívás látott napvilágot. A felhívás kritériuma egyszerű, és teljesíthető. Ha eléri az oldal a 300 lájkot, akkor a Silicon Power ingyen és bérmentve biztosít a bárkinek egy-egy terméket a tesztelésre. Természetesen a kiválasztás véletlenszerűen történik, de ahogy nő az oldal népszerűsége úgy nő a tesztelők száma is. Kapsz egy gyönyörű pendrive-ot amit nyúzhatsz és alávetheted bármilyen tesztnek. 


Ti is tudjátok, hogy mennyire fontos a független vélemény egy termékről. Sajnos manapság egyre nagyobb divat a magyar médiában is, hogy a tesztek pozitív elbírálása némi honorárium fejében mindig megtörténik.  A véleményed és a tapasztalatod leírhatod és elküldheted nekik Facebook oldalra.

A kezdeményezés eddig csak a Facebook felhasználóinak volt elérhető, de sikerült megegyezni a Silicon Poweres srácokkal, hogy Google Plusz felhasználók között is éljen az akció.

A Google Pluszon is a cél első körben a 300 plusz egy vagy követő. Ha a számok megvannak, akkor véletlenszerűen választunk ki embereket a termékek tesztelésére. Egy gyors cím egyeztetés után, azonnal küldjük futárral Neked az eszközt.

Az akció és tesztelési lehetőség minden hónapban elérhető lesz BÁRKINEK. Nemtől, kortól függetlenül.

A Bluechip oldalán ITT találod a Silicon Power termékeket.

A Silicon Power hivatalos  Facebook oldala: Facebook 
A Silicon Power hivatalos Google Plusz oldala: Google Plusz