powered by www.bluechip.hu

World of Warcraft film, boost, hírek

Javában folynak a munkálatok

by Blake Dashed
2014. March 13. 09:00
Címkék: world, of, warcraft, film, blizzard, , hírek
Javában forog a World of Warcraft-mozifilm Duncan Jones vezetésével. A szereplőgárdához időközben Dominic Cooper is csatlakozott, aki szerint nagy nyomás van a színészeken, hiszen a rajongók elvárásai hatalmasak.
Most már semmi sem menthet meg minket a World of Warcraft-filmtől, amely 2016-ban kerül a mozikba. Az adaptáció már javában forog, a rendezés Duncan Jones feladata. A stábhoz nemrégiben az Amerika Kapitányból ismerős Dominic Cooper is csatlakozott. Az úriember megosztotta gondolatait a CVG-vel.

Szerinte nagy teher van a gárda vállán, hiszen olyan rajongóknak kell megfelelniük, akik ebben a virtuális világban élik az életük nagy részét, ami véleménye alapján "önmagában is ijesztő". Cooperék tudják, hogy sokan várják a filmadaptációt, s mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fanok el legyenek ragadtatva.

De vajon sikerül nekik? Nagyon érzékeny témába fogtak bele, amit vagy megcsinálnak jól vagy hatalmasat buknak. A Blizzard ezt nem engedné, és biztosan addig trailert sem láthatunk majd, amíg a Blizzard kockái rá nem bólintanak. A 2 frakció közötti gyűlöletet nagyon nehéz vászonra vinni, és, ha netán a film valamelyik frakciót előnyben részesíti az események kapcsán, már az is iszonyatos vitákat robbanthat ki. Aki nem játszik aktívan a játékkal, annak nehéz elképzelnie, hogy milyen mély és erős gyűlölet húzódik a 2 közösség között.

A játék sztorijában természetesen többször is összefognak, hogy együtt emelkedjenek felül a nehéz "napokon". Kíváncsian várjuk.

Előrendelhető a Warlords of Draenor

Tegnapelőtt előrendelhetővé vált a Battle.neten a World of Warcraft télen érkező új kiegészítője, a Warlords of Draenor. A sztenderd változat 49,99 dollárba kerül, míg a Digital Deluxe Edition 69,99 dollárba. Az expanzióval a százas szintig fejlődhetünk karakterünkkel.

A játék 2014. December 20.-án jelenik meg. 

Továbbá a Shop is kibővült az instant 90-es boostal. Egy annyit jelent, hogy 50 dollálért cserébe kapunk egy szűz 90-es karaktert. Persze mi választjuk meg, hogy milyen faj, frakció és kaszt legyen. Hogy ez mennyire jó ötlet a Blizzard-tól, azt mindenki döntse el maga. De a fejlődésnek csak pozitív oldala van, nem véletlenül lett anno így kitalálva.

A Boost talán a tapasztalt játékosoknak jöhet jól, de minden bizonnyal nem Ők fognak vele élni a legtöbbször. A fejlődés során megtanuljuk a képességeink kezelni és kiismerjük a kasztunk tulajdonságait. Ez egy remek rendszer ami nagyon jól működik. Most ezek után a Raideken és Battlegroundokon előfordulhat olyan alacsony képességű emberek fognak játszani, ami ellehetetleníteni és befolyásolni fogna egy-egy esemény végkimenetelét. Jómagam is 2004 óta játszok a játékkal és tisztában vagyok vele, hogy ez a lépés nem volt túl előnyös.

De nyugodjunk meg. Amíg nem jutnak előnyhöz azok akik pénzel próbálnak érvényesülni, addig nincs gond. A Blizzard ezt valószínű nem is fogja bepróbálni, mert igen csak kiverné a biztosítékot a játékosok között.

Továbbá egy kis mellékes információ: Ha most regisztrálsz a Heartstone játékba és nyersz 3 meccset akkor kapsz egy ingyen mountot a World of Warcraftba. További részletek a Blizzard oldalán és a Fórumban található.