powered by www.bluechip.hu

Quick Fire Rapid-i

Nagyon szépen megoldott világítással érkezik a Quick Fire Rapid - I

by Blake Dashed
2014. April 02. 11:57
A Cooler Master a mai napon bemutatta a régóta várt Quick Fire Rapid i-t, ami egy teljes értékű, háttérvilágítással ellátott, mechanikus billentyűzet. A Quick Fire Rapid i az elődök alapjaira épül, teljes háttérvilágítással és egyedi effektekkel csábítja a felhasználókat.

Bővebb információ az új Quick Fire Rapid-i-ról a http://event.coolermaster.com/rapidi/oldalon található, amely tartalmazza a tulajdonságok listáját és elérhetőségi értesítést. A feliratkozási oldal segítségével a felhasználó megismerkedhet az öt egyedi LED háttérvilágítás móddal, az ActiveLite-tal. Az ActivLite segítségével gyakorlatilag minden egyes LED egyedileg és külön-külön szabályozható. A Quick Fire Rapid-i aloldalán látható a háttér világítás, ahogy minden egyes gombnyomásra felvillan, majd lassan elhalványul ahogy az ujjak a következő gombra lépnek.



A Rapid i 32-bit ARM processzora hajtja meg az ActivLite technológiát, amelynek segítségével ötféle világítási mód és öt fényerő szint állítható be. Az öt előre meghatározott megvilágítási mód mellett négy LED profil programozható be, amelyek a billentyűzet memóriájában tárolódnak. Ez azt jelenti, hogy akár egyedi játék, vagy alkalmazáshoz kapcsolódó LED profil is beállítható. Bárhová is viszi a felhasználó a Rapid-i-t, a beállítások vele menne!



Az esztétikus és letisztult formavilágú Quick Fire Rapid I, matt festést és mechanikus Cherry MX kapcsolókat kapott. A mozgatás is könnyű, hiszen a fonott USB kábel egyszerűen lecsatlakoztatható. A Quick Fire Rapid i mindig kész az utazásra, köszönhetően a szuper vékony kialakításnak és a hiányzó numerikus résznek.