powered by www.bluechip.hu

12 millió letöltésnél jár az iPadre optimalizált Office

Hatalmas siker iPaden az Office

by Blake Dashed
2014. April 04. 18:37
Címkék: alkalmazás, app, ios, office
Siker övezi az Office irodai programcsomag iPadre optimalizált változatát, amely március végén jelent meg az App Store polcain. Eddig több mint 12 millióan töltötték le.

A Microsoft iPad felhasználók számára is elérhetővé tette Office programcsomagját. Az appok már az első néhány napban vezették az alkalmazásbolt letöltési listáját annak ellenére, hogy az Android és iPhone verziótól eltérően csak a program letöltése ingyenes, ha már szerkeszteni és létrehozni szeretnének a felhasználók dokumentumokat, Office 365 előfizetésre van szükség.

Az Office büszke arra, hogy ilyen népszerű az iPad változat, örömét Twitteren is megosztotta követőivel, ahol egy képet is közzétett. Bár arról nem beszéltek a letöltések számához viszonyítva hány Office 365 előfizetést vásároltak a felhasználók.


Az Seattle Times megkereste ezzel kapcsolatban a Microsoftot, akik csak annyit válaszoltak, hogy nagyon elégedettek az eddigi érdeklődéssel, de több információt nem osztanak meg ezzel kapcsolatban, vagyis nem árulták el, hogy vajon ez is pozitív mutatókkal szolgál-e.