powered by www.bluechip.hu

Képeken az Amazon okostelefonja

Úgy fest, hogy divat lesz okostelefont gyártani

by Blake Dashed
2014. April 18. 13:12
Címkék: amazon, Okostelefon
Egy ideje már pletykálnak az Amazon okostelefonjáról. Olyan specifikációval érkezne a mobil mint amit állítanak róla, akkor bizony garantált lesz a sikere.

A BGR oldalán ugyanis felbukkantak az első felvételek, amelyeken a forrás állítása szerint egyelőre a jelenleg rendelkezésre álló prototípus látható. A külső kialakítás ennek megfelelően még nem a végleges állapotokat mutatja, itt meg kell elégednünk a spártai dizájnnal, a burkolat tehát valamikor később nyeri majd csak el végső formáját. A cikkben azonban megerősítést nyer a korábban már emlegetett 4,7 hüvelykes kijelző, amelyet egy közelebbről meg nem nevezett Qualcomm Snapdragon chip egészítene ki. 

Ez nem annyira rossz hír (mármint, hogy az Amazon is beszáll a piacra), mint amennyire elsőre tűnik. Talán az Amazon egyetlen olyan nagyhatalom akik az árakat a józan paraszti ésszel mérik. Általában. (:



A listán emellett 2 GB RAM, valamint az 1080p helyett 720p felbontás szerepel, ezzel a készülék erősen emlékeztet a Motorola Moto X okostelefonra. Nagy eltérés viszont az eddig megjelent példányokhoz képest, hogy míg a hátoldalon és az előlapon megtaláljuk a megszokott, elsősorban képkészítésre szolgáló kamerát, ezeket az előlapon további négy társuk egészíti ki, amelyek feladata a felhasználó fejének, valamint szemmozgásának lekövetése, hogy minden szemszögből 3D-megjelenítést biztosítsanak, speciális szemüveg és egyéb kiegészítők nélkül. Ezek gyakorlatilag alacsony fogyasztású infravörös érzékelők, közreműködésük eredményét azonban még nem láthatjuk teljes valójában.



A tervek szerint 2 modell lesz belőle s a második egy puritánabb (szegények verziója) ami megfizethetőbb kategóriába kerülne. Az Amazon egyelőre még nem kommentálta a pletykákat s a specifikációkat ill. a s kiszivárgott képeket sem.

Forrás BGR
Képek: BGR