powered by www.bluechip.hu

Bemutatkozott a GRID Autosport

A Grid 2-vel nem voltak teljesen megelégedve a rajongók.

by Blake Dashed
2014. April 22. 14:33
A Grid 2 sok kritikát kapott a régi s az új rajongóktól. A tavaly debütált rész átlagosan szerepelt, de mégsem hozta azt az élményt és minőséget amit a híres elődje a Grid 1. A Codemasters a Grid Autosportal szeretné kárpótolni a rajongókat.


A Codemasters bemutatta az új GRID-et, a GRID Autosport június 27-én kerül az európai boltok polcaira, és PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni.



A fejlesztők szerint a rajongók egy része nem pont azt kapta a GRID 2-től, amire számított, ezért az Autosport készítésekor mind tartalom, mind irányítás tekintetében arra koncentráltak, hogy a játék vérbeli motorsportanyag legyen. Öt különböző versenystílusban (touring, endurance, open-wheel, tuner, street racing) mérethetjük majd meg magunkat, minden autónak meglesznek a maga sajátosságai, amiket ki kell tapasztalnunk vezetés közben, helyszínből pedig 22-t kapunk, amikre több mint 100 pályát építettek - ebben a GRID-ben lesz a legtöbb tartalom.



Annak, hogy a Codemasters odafigyelt a rajongói visszajelzésekre, (ami mindig egy nagyon pozitív dolog) talán az a legszembetűnőbb jele, hogy az Autosportban visszatér a cockpit-nézet is. A RaceNetre épülő multiplayer újdonsága pedig, hogy online klubokat is létrehozhatunk majd.

via IGN