powered by www.bluechip.hu

Új prémium termékkategóriát indít a Samsung - Level

Okostelefonokhoz és táblagépekhez tervezett prémium minőségű fejhallgatókat és hangszórókat mutat be a Samsung

by Blake Dashed
2014. April 29. 18:49
A Samsung új termékkategóriát indít útjára Magyarországon és szerte a világban. A Samsung Level stílusos megjelenésű, prémium termékei természetes hangzást, kiemelkedő kényelmet és hordozhatóságot nyújtanak, miközben kiválóan passzolnak a legmodernebb okostelefonokhoz és táblagépekhez. A Level sorozat négy tagja a Level Over, a Level On, a Level In és a Level Box, amelyek segítségével zenehallgatás közben is fogadhatnak hívásokat a felhasználók.

Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos ügyfeleink számára a zene és más hanganyagok hallgatása – mondta el Kunos Balázs, a Samsung mobil- és képalkotási üzletágának igazgatója. A Level sorozattal egy lehengerlő, természetes hangzású és prémium megjelenésű audió termékcsaládot hoztunk létre, melynek kezelését a mobil eszközökhöz, azaz az okostelefonokhoz és táblagépekhez szabtuk.

  • Level Over

A Level Over a Samsung csúcskategóriás fejhallgatója, amely kimagasló hangminőségével, kényelmes, ergonomikus kialakításával, érintésvezérlésével és a Bluetooth kapcsolódás lehetőségével győzi meg a felhasználókat. A fejhallgató 50 mm-es dinamikus meghajtója neodímium mágnesből készül, amely az átlagos mágneseknél 30%-kal erősebb, így mélyebb, természetesebb hangzást biztosít, miközben a biocellulózból készült élmentes kialakítás meggátolja a membrán és a keret közti rezonanciát, így szüntetve meg a recsegés jelenségét. A Level Over egy hibrid típusú, aktív zajszűrő technológiát is alkalmaz, amely a fejhallgatón belülről és a külső mikrofonról érkező hangokat egyaránt megszűri a kristálytiszta hang érdekében.


A Play áruházból és a Samsung Apps-ból egyaránt letölthető Samsung Level alkalmazás a Level Over által nyújtott felhasználói élményt még tovább fokozza a testreszabható Samsung SoundAlive hangszínszabályzóval. A SoundAlive lehetővé teszi a felhasználók számára 3D-hangzás, mélyhang-, és hangtisztító hatások beállítását is, legyen szó zenéről, internetes tartalmakról, játékokról vagy filmekről. Az alkalmazásban 25 előre beállított hangzásvilág is megtalálható, például a pop, a rock, a jazz, a koncert és a kávézó. A Samsung Level mindezek mellett tartalmaz egy intelligens hangerőszabályzót, amely az esetleges halláskárosodástól óvja meg a felhasználókat, illetve egy kifinomult szövegfelolvasót is.  • Level On

A Level On a kompakt stílust ötvözi a kimagasló kényelemmel, hangrendszere pedig magával ragadó zenei élményt kínál. Kialakítása révén a természetes hangok teljes terjedelmét nyújtja, miközben rugalmasan csillapítja a levegő áramlását 40 milliméteres, dupla rétegű membránjának köszönhetően.
  • Level In

A Level In ámulatba ejtő hangminősége tökéletes bármilyen zene vagy hanganyag meghallgatásához, köszönhetően erős, háromutas hangszóróinak, így a felhasználók az alacsony, közép-, és magas hangok minden részletét egyaránt kiélvezhetik.  • Level Box

A Level Box egy fémből épített hangzásában és megjelenésében egyaránt prémium minőségű, mégis kompakt méretű Bluetooth-hangszóró. Nagyméretű (56 mm), sztereó hangszórójával és passzív hűtésével a rendszer kiegyensúlyozott, erőteljes és tiszta hangminőséget nyújt. Tervezése során nagy figyelmet fordítottak a zajcsökkentésre és a visszhangok szűrésére, beépített mikrofonja pedig telefonhívások és konferenciahívások esetén is tökéletes hangminőséget garantál.

A készülék a beépített NFC segítségével egyszerűen összekapcsolható egy kompatibilis okostelefonnal, csupán a két eszközt kell egymáshoz érinteni, az NFC-t nem támogató eszközök pedig Bluetooth-on kapcsolódhatnak, amely mindössze egyetlen érintéssel beállítható. A hangszóró vezérlése kimondottan egyszerű a rajta található gombokkal, a számok lejátszása megállítható, a hangerő szabályozható, illetve hívások fogadhatók vagy elutasíthatók ezek segítségével. A Level Box újratölthető akkumulátorával akár 15 órán át is hallgathatók a zenék vagy egyéb hanganyagok.

Specifikációk:

Samsung Level Over :

Hang

50 mm-es biocellulóz membrán neodímium mágnessel

Aktív zajszűrés

Bluetooth

BT 3.0 / apt-X, SBC

Kialakítás

Nagy rugalmasságú szivacs a fülpárnán

Egyenletes, bőrhatású anyag a fejpánton

Csatolófelület

Intelligens érintésvezérlés / 3.5 mm fülhallgató-aljzat

Funkciók

S-Voice

Bluetooth párosítás

Két mikrofonos zajcsökkentő és visszhangszűrő rendszer

Beszélgetés (zenehallgatás) / rendelkezésre állási idő zajszűrővel :

15 óra / 30 óra

Beszélgetés (zenehallgatás) / rendelkezésre állási idő zajszűrő nélkül:

30 óra / 200 óra

Doboz tartalma

Prémium hordtáska / Micro USB kábel

Leválasztható audió kábel mikrofonnal és távirányítóval, Adapter repülőgépekhez

Méret és tömeg

175 x 190 x 78 mm, 350g


Samsung Level On :

Hang

40 mm-es dupla rétegű membrán

Kialakítás

Kényelmes fülpárna és fejpánt

Csatolófelület

3.5 mm fülhallgató-aljzat

Funkciók

S-Voice

Doboz tartalma

Prémium hordtáska

Leválasztható audió kábel mikrofonnal és távirányítóval

Méret és tömeg

161,75 x 181,4 x 70,4 mm, 209,8g

 

Samsung Level In :

Hang

Háromutas hangszórórendszer

- 2 lengőnyelves hangszóró (HD hang a magas és középmagas hangokért)

- 1 dinamikus hangszóró (mély basszus)

Csatolófelület

3.5 mm fülhallgató-aljzat

Funkciók

S-Voice

Doboz tartalma

Prémium hordtáska

4 szilikon- 3 memóriahabos fülhallgatógyűrű

Tömeg

15,7g

 

Samsung Level Box :

Hang

56 mm-es nagyméretű sztereó hangszóró passzív hűtéssel

Bluetooth

NFC, Bluetooth párosító gomb

Kialakítás

Kompakt, fém kialakítás

Funkciók

S-Voice

Kihangosító (konferenciahívásokhoz)

Beépített mikrofon, zajcsökkentő és visszhangszűrő

Doboz tartalma

Micro USB kábel, gyorstöltő, 3.5mm-es audió kábel

Méret és tömeg

164,3 x 62,3 x 69,2 mm, 600g