powered by www.bluechip.hu

Hamarosan érkezik a ZTE Blade L2

Könnyebb, gyorsabb, okosabb és szebb. És az ára is barátságos

by Blake Dashed
2014. May 10. 08:33
Címkék: mobiltelefon, android
Megünnepelte a ZTE legújabb mobilja, a Blade L2 európai bevezetését. A cég tartja magát az eddigi irányhoz: megfizethető áron akar elég jó készüléket adni.
A Huawei után Kína második legnagyobb távközlési vállalkozása, s a világ ötödik legnagyobb mobiltelefonokat gyártó cége a ZTE. A Blade sorozatának eddigi tagjai elég jól néztek ki, a fórumbejegyzések tanúsága szerint felhasználóik többnyire elégedettek voltak velük, s ehhez képest olcsón hozzájuk lehetett jutni: vélhetően ezeknek a tényezőknek köszönhető a sikerük.



Szokás szerint kicsit többet mutat önmagánál a Blade L2. A készülék 5 hüvelykes kijelzője a fehér csomagolásban kifejezetten jól mutat, mondhatni elegáns. Szerencsés kialakításának köszönhetően a 8,95 milliméteres vastagsága is kevesebbnek tűnik, mint a valóságban.



Aki tehát villogni akar egy nagy kijelzős mobillal – vagy egyszerűen tényleg szereti a méretes képernyőket – az némi kompromisszum árán kevés pénzből megteheti a Blade-del. Kompromisszumképességre pedig valóban szüksége lesz, hiszen a kijelzőt kicsit jobban megnézve szembetűnik majd, hogy a felbontása gyengécske: 480 x 854 pixel. Az 1,3 GHz-es, négymagos processzorral már inkább elégedettek lehet, ahogy a 2000 mAh-s akkumulátorral is, de a mobilos fotózás kedvelői elbizonytalanodhatnak a hátlapi 5, előlapi 0,3 megapixeles kamera hallatán. Ma már kicsit kevés az 1 GB RAM, 4 GB ROM is. A készülék Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer futtat.



Már kapható Spanyolországban és Görögországban, és rövidesen megjelenik Németország, az Egyesült Királyság, Szlovákia, Mexikó, Chile, Kolumbia és Venezuela üzleteiben.