powered by www.bluechip.hu

Új munkaállomást mutatott be a Lenovo – ThinkStation P300

Kiváló minőség és elérhető ár jellemzi a Thinkstation P300-at

by Blake Dashed
2014. May 14. 09:21
A Lenovo bemutatta újratervezett ThinkStation P300 munkaállomását, amely jó minőséggel, ugyanakkor kedvező árcédulával érkezik. A belépő szintű munkaállomás ideális azon profi felhasználóknak, akik bankrobbantás nélkül kívánnak ISV alkalmazás-tanúsítványra szert tenni.
ThinkStation P300: minőségi kialakítás

A ThinkStation P300 belépő szintű munkaállomás új célratörő, intuitív dizájnnal büszkélkedhet, amely példátlan rugalmasságot kínál. Az újratervezett házon már nincs terjedelmes fogantyú, hanem piros színű megfogási pontok, valamint kiterjesztett nyílások találhatók az elő- és hátlapon az egyszerű szállításhoz és telepítéshez.

Ráadásul az új FLEX modul lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csak a szükséges komponenseket adják hozzá a rendszerhez, így költséghatékonyan alakíthatnak ki termelékenységnövelő konfigurációkat a vertikális munkafolyamatokhoz. A FLEX modul támogatja az ultra vékony optikai meghajtó, a 2 az 1-ben médiakártya olvasó, az IEEE 1394 Firewire és az eSATA kombinációját. 


A ThinkStation P300 a legújabb Intel Xeon E3-1200v3 termékcsaláddal, valamint az új, negyedik generációs Intel Core processzorral és ECC memóriatámogatással érhető el a megnövelt termelékenység és megbízhatóság érdekében.

 „Az új Lenovo P300 a legújabb Intel Xeon processzor E3-1200v3 termékcsaládunknak – melynek része az Intel HD P4600 grafikus adapter – köszönhetően a fejlett 3D mechanikai tervezéseket végző mérnökök által igényelt munkaállomás szintű teljesítményt és grafikus rendszert kínál,” mondta Frank Soqui, az Intel Technical Compute Cloud and Client részlegének vezérigazgatója. “Azok a professzionális felhasználók, akik korábban merevlemezzel felszerelt asztali kliensgépet vásároltak, immár megengedhetnek maguknak egy igazi munkaállomást fejlett grafikával és félvezető alapú meghajtóval.” 

Bármilyen iparágról – olaj/gáz, média/szórakoztatóipar, mérnöki tervezés, építészet, pénzügy, orvosi/tudományos – is legyen szó, a munkaállomások kritikus munkafolyamatokat végeznek, felhasználóik pedig speciális, nagy teljesítményű alkalmazásokat futtatnak. Gyors és hiba nélküli szoftverfuttatást igényelnek. A ThinkStation P300 minden fronton jól teljesít. A kiterjedt ISV tanúsítványok biztosítják az alkalmazások megbízhatóságát, továbbá a P300-at kiemelkedő megbízhatóságúra tervezték. A processzor, grafika és memória konfigurációk széles választéka lehetővé teszi a gazdaságos beruházást, valamint felpörgeti a teljesítményt és a termelékenységet. 


Lenovo Services

A vállalkozások igényeiknek megfelelően egy sor szolgáltatás és támogatási megoldás közül választhatnak. A vásárló, a minőség és a gyors reagálóképesség iránt elkötelezett Lenovo Services innovatív és integrált megoldásokat nyújt a maximális termelékenység biztosítása érdekében. A Warranty Extensions, Upgrades, Accidental Damage Protection, Keep Your Drive, Priority Technical Support, valamint a gyári és automatizált szolgáltatások teljes választéka segít a szervezeteknek hatékonyan áthidalni a vállalkozás és a vásárlók közötti rést.  

Árak és elérhetőség

A Lenovo ThinkStation P300 egyénileg konfigurálható, erről érdeklődjön a Lenovo partneknél. Torony, illetve SFF (Small Form Factor) kivitelben lesz elérhető júniustól a Lenovo üzleti partnerein keresztül.

via Lenovo