powered by www.bluechip.hu

BitFenix Neos: Egyszerű szépség

Tegnap mutatta be a BitFenix a Neos névre keresztelt házát.

by Blake Dashed
2014. May 16. 08:26
A BitFenix bejelentette a Neos jelzésű számítógépházait, melyek egyszerű és elegáns dizájnnal szeretnék a játékosok kegyeit elnyerni.
A játékosokat célzó termékek Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogadnak, és két darab 5,25, valamint három-három 3,5, illetve 2,5 hüvelykes rekeszt kínálnak. 



A 429 mm magas, 185 mm széles és 470 mm mély házakban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el. A hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelhető két darab 12 cm-es ventilátor keltheti, ám ezeket külön kell beszerezni, hacsak a vásárló nem a plexi oldallappal rendelkező opciók közül választ, ugyanis ezekhez jár egy 12 cm-es LED-es ventilátor az előlap mögé. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.



Az újdonságok a 300 mm hosszú VGA-k alkalmazására is lehetőséget ad, emellett a maximum 160 mm (155 mm plexi oldallappal rendelkező opciók esetén) magas processzorhűtők egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán, továbbá a belső kábelezés és a vízhűtők csövei is igényesen elvezethetők a tervezők által kialakított réseken keresztül.

A Neos házak forgalmazása hamarosan megindul hazánkban is. A Bluechip polcain is megtalálható lesz. Ha érdekelnek a márkával kapcsolatos hírek, újdonságok, akciók akkor kövesd őket Facebook-on, ahol mindig naprakész információt találsz a BitFenix-ről.