powered by www.bluechip.hu

Újdonságok a Vanguard háza tájáról

A Vanguard rengeteg újdonsággal jelentkezett az utóbbi időben, nézzük át most ezeket.

by Zulu
2012. October 29. 16:32

A Vanguard rengeteg újdonsággal jelentkezett az utóbbi időben, nézzük át most ezeket.

UP-RISE II család:

Ez a sorozat is ráncfelvarráson esett át. Szinte minden kialakítás frissült, kivéve a messenger táskákat. Finomabb anyaghasználat, további csatt-zseb-reksz és helykihasználás újítások kerültek bele az alábbi modellekbe.

rise1.jpg

SUPREME család:

Régebb óta elérhető, azonban sokak számára eddig ismeretlen volt, hogy kemény táskák is megtalálhatóak a Vangaurd kínálatában.
A 4 fajta méretben kapható bőröndök víz és ütésállósága alapkövetelmény, a légi szállítás érdekében nyomáskiegyenlítővel rendelkeznek, a biztos felszerelés plántálást a méhsejt rácsos szivacsbetétek biztosítják.
A legnagyobb modell kereken húzható, egyes modellek a közeljövőben tagolt belsővel is elérhetővé válnak.

supreme2.jpg

Állványok és Kiegészítők:

Megjelent egy új állvány család, az ABEO, ABEO PLUS mely a TRACKER sorozatot váltotta le. Sokkal exkluzívabb kialakítást kapott, valamint átdolgozott láb szög változtatást és megjelent elsőnek a videós kit, ami az AV jelölést kapta.

allvany 2.jpg

Mint az kiderült a videós fejek egy időben az ABEO sorozattal felkerültek a palettára, mellé pedig megérkeztek az új profi és fél profi gömbfejek is. TBH illetve BBH sorozatok. Csak hogy teljes legyen a sor, a már ismert GH sorozat kiegészült egy nagyobb teherbírású változattal a GH-200 –as pisztolymarkolatos gömbfejjel.

gh2.jpg

Szintén egy kevésbé ismert kategória, az objektívek és más elemek tokjai, tartói, az ICS család.
Váz, vaku és 2 fajta objektív tok van jelen pillanatban készletünkön.

ics.jpg

NIVELO állványok is frissítésen estek át és kettő modellre bővült a család, kicsivel vastagabb lábakat kapott a kisebbik állvány és a színpaletta is változott, a nagyobbik modell fekete színben 4 illetve 5 szekciós kivitelben, komolyabb fejjel elérhető, így akár már DSLR is felhelyezhető ezekre. A kisebbik állvány célcsoportja a MILC tulajdonosok.

nivelo.jpg

Pampas II család:

Erről már régebben is szó esett, ez a sorozat színes, fiatalos külsőt kapott, akár kompakthoz, MILC-hez, handycamhez vagy DSLR-hez is ajánlható. 4 féle méretben, méretenként 4 féle színben érhető el.

vanguard_pampas_25.jpeg

THE HERALDER család:

A 2012 év fotós táska díját nyerte el a TIPA-nál. A 3 méretben kapható táska komoly felszerelés fogadására képes, speciális állványtartóval, ipad és vagy notebook rekesszel, gyors felszerelés eléréssel rendelkezik.

vanguard_the_heralder_33.jpeg

Quovio család:

A professzionális fotósokra és videósokra pozícionált család. 4 féle kialakításban elérhető, minden táska a rugalmas kialakíthatóságának köszönhetően nagy mennyiségű komoly felszerelés fogadására képes, valamint tablet és/vagy notebook rekesszel rendelkezik. Kellemes eddig nem jellemző anyaghasználat, hasznos zsebek és rekeszek.

vanguard_quovio_44.jpeg