powered by www.bluechip.hu

Hivatalos: jön a Far Cry 4, és még idén

Novemberben érkezik a Far Cry 4.

by Blake Dashed
2014. May 16. 11:40
Címkék: játék, konzol, e3, ubisoft
Az Ubisoft tegnap hivatalosan is bejelentette a Far Cry negyedik részét, igaz, egyelőre csak a főbb részleteket árulta el vele kapcsolatban. A pletykáknak megfelelően a Himalája a helyszín, a megjelenés pedig idén esedékes.
A Ubisoft bejelentette, hogy készül a Far Cry 4, a játék idén november 21-én jelenik majd meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

A Far Cry 4 a pletykáknak megfelelően a Himalájában játszódik, pontosabban annak egy fiktív régiójában, Kyratban, amit egy önjelölt király irányít - minden bizonnyal ő látható az első artworkön is. A játék fejlesztését a Ubisoft Montreal vezeti, de besegít neki a torontói, a kijevi, a sanghaji stúdió és a Red Storm is - Dan Hay producer szerint a céljuk az, hogy új szintre emeljék a Far Cry-sorozatot.


Az első konkrétabb részletek az E3-on várhatóak, a Ubisoft még annyit árult el, hogy az előrendelők jussa automatikusan a Limited Edition lesz, amihez a Hurk’s Redemption nevű DLC is ajándékba jár. Ez három egyjátékos küldetést tartalmaz a már ismerős Hurk főszereplésével.