powered by www.bluechip.hu

Korábban érkezhet az iPhone 6

Előbb megérkezhet az Apple új csúcskészüléke

by Blake Dashed
2014. May 19. 08:46
Címkék: iphone, apple
A vártnál egy hónappal korábban, már augusztusban bemutathatja legújabb csúcstelefonját, az iPhone 6-ot az Apple – írja a Reuters tajvani forrásokra hivatkozva. A várakozások szerint a társaság még idén 80 millió darabot adhat el a készülékből.

A szokottnál egy hónappal korábban, már augusztusban bemutathatja legújabb okostelefonját, az iPhone 6-ot az Apple a beszállítóktól származó információk alapján. Az Apple az utóbbi években rendre szeptemberben dobta piacra legújabb okostelefonjait, megcélozva a közelgő karácsonyi vásárlási szezont.

                                                                   A kép csak illusztráció

Most a befektetők már türelmetlenül várnak valami újabb „nagy dobást”, ami fellendítheti újra a növekedést, miután a nagy növekedés időszaka véget ért a cégnél. A verseny erős az okostelefon-üzletben, ami miatt a profitmarzsok hanyatlásától szenvednek az iparág szereplői.

A pletykák szerint többféle méretben megjelenhet idén okostelefonokkal az Apple, igazodva a trendekhez nagyobb kijelzőket kapnak. Augusztusban egy 4,7 collos kijelzővel rendelkező változatot mutat be, szeptemberben pedig egy 5,5 collos és egy 5,6 collos modell követi. Az Economic Daily News szerint idén 80 millió darabot gyárthat az iPhone 6-os készülékekből az Apple.

Összehasonlításképp tavaly a negyedik negyedévben összesen 51 millió darab iPhone-t adott el a cég.

via Reuters