powered by www.bluechip.hu

CM: Storm Recon

by Zulu
2012. October 29. 16:32
Címkék: egér, cooler master

Recon-A-01 (2).jpg

A CM Storm Recon egy ergonómikus dizájnnal kialakított, Super Grip felületkezelt sport egér. Mindenki számára készült, hiszen kialakításának köszönhetően job és balkezesek egyaránt használhatják. Mesterien kialakított házat kapott a természetes fogás elősegítésére, a csúszó talpak pedig teflonozottak a könnyebb siklás és mozgatás érdekében. Funkcióival és nagyszerűségével lenyűgöző játékélményt nyújt.

Recon-A-01 (1).jpg

A Recon a legújabb Avago 3090 optikai szenzort használja, amely képes a leggyorsabb mozgások precíz követésére is 800-4000 DPI között.
A működés közbeni beállítások népszerűségét követve a Recon szenzor érzékenysége használat közben is állítható, az USB mintavételezési frekvenciája és a lift off távolság pedig a szoftver segítségével egyetlen gombnyomással állítható. Az
USB adatátviteli ráták maximalizálva lettek, a válaszidő csökkentése érdekében. Megnövelt élettartamú kapcsolók gondoskodnak arról, hogy a Recon a leg extrémebb használatot is jól viseli.

Recon-A-01 (button).jpg

Extraként a többszínű világító görgető kerék segít eligazodni a beállított profilok között. A Reconban 5 profilt és 36 makrót lehet beállítani. A funkciók bőségét az egér dizájnja hangsúlyozza ki, ezáltal minden játékos közel érezheti a szívéhez.

A Recon kétkezes egér flexibilitásának és képességeinek köszönhetően egyszerűen előny kovácsolható az ellenfelekkel szemben.

A Storm Recon 2012 Szeptember 18-tól elérhető a Bluechipnél is!