powered by www.bluechip.hu

A Logitech frissíti a világ legkeresettebb iPad kiegészítőjét

iPad-ünk másik fele még jobb lett: vékonyabb, könnyebb, rugalmasabb

by Blake Dashed
2014. May 27. 18:36
Címkék: logitech, ipad, tablet
A Logitech ma bejelentette táblagép kiegészítő termékcsaládjának frissítését. Az iPad Air, iPad mini, valamint iPad mini Retina kijelzős táblagéphez egyaránt használható Logitech Ultrathin kiegészítő tovább finomítja a díjnyertes előd rugalmasságát és kivitelezését egy még vékonyabb, még könnyebb megjelenéssel, valamint egy új, több pozíciós állvánnyal, amely többféle nézőpont beállítását is lehetővé teszi.


„Az iPad felhasználási területe folyamatosan változik,” mondta el Mike Culver, a Logitech alelnöke és mobil üzletágának vezérigazgatója. „Az iPad-eket ma már nem csak tartalomfogyasztásra, hanem tartalom létrehozására is használjuk, bárhová is megyünk.  A Logitech Ultrathin alkalmazkodik az új felhasználási igényekhez, vékonyabbá, könnyebbé és rugalmasabbá tettük, mint ezelőtt bármikor. Ettől válik igazán iPad-ünk másik felévé.”


Az új, rugalmas, többpozíciós állvány biztonságosan csatlakoztatható az iPad-hez egy mágneses rögzítővel, így kedvünkre billenthetjük táblagépünk a számunkra megfelelő szögbe a lehető legkényelmesebb gépelés érdekében. A beépítet Bluetooth billentyűzet megfelelő méretű billentyűivel – melyek iOS gyorsbillentyűket is tartalmaznak – biztosítja a megszokott, folyamatos és kényelmes gépelés élményét.

A Logitech Ultrathin mindössze 6.4 mm vastagságával és az iPad súlyának kétharmadával, valamint alumínium kialakításának köszönhetően egy továbbfejlesztett designt testesít meg.

Elérthetőség

A Logitech Ultrathin javasolt kiskereskedelmi ára iPad Air-hez 31 999 Ft, iPad minihez és iPad mini Retina kijelzős táblagéphez pedig 25 599 Ft. A termék előreláthatólag 2014 júniusától lesz elérhető a Logitech hivatalos weboldalán, valamint az Apple bolthálózatában.