powered by www.bluechip.hu

Kerek kialakítás és vezeték nélküli töltés az iWatch-ban

Gyarapodnak a pletykák az iWatch körül ami a Motorola okosórájára hajaz design-ba

by Blake Dashed
2014. May 30. 11:29
Címkék: okosóra, apple
A kínaiak úgy tudják, hogy a gyártási idők függvényében valamikor még az idei év második felében, de megérkezik az Apple okosórája.

       Balogh Gábor koncepció terve az okosóráról. Ha így nézne ki az iWatch, biztos siker lenne. Gyönyörű és okos.

Érdekesség, hogy már régebben is pletykáltak vezeték nélküli töltést az iWatch-hoz. Akkor azt állították, hogy egy méterről is tud tölteni az Apple okosórája, illetve, hogy az üzemidő a fejlesztés akkori szakaszában nagy problémát jelentett. A prototípusok csak 1-2 napig bírták egy feltöltéssel, de az Apple 4-5 napos üzemidőt szeretett volna megcélozni. 

A Moto 360, a Motorola okosórája. A Pletykák szerint erre fog hasonlítani az Apple iWatch készüléke is.

Az eddig kiszivárgott információk alapján az iWatch Healthbook alkalmazással, számos biometrikus érzékelővel és kerek kialakításban készül majd el. Állítólag a Moto 360-ra hasonlít majd, csak sokkal laposabb köntösben. Egyes elemzők két eltérő méretet várnak, mások két eltérő verziót, amelyekből az egyik erősen prémium jellegű lenne. 

Persze ne felejtsük el, hogy ezek még csak pletykák. Volt már rá példa, hogy nagyon meglepődtünk, mert nem azt kaptuk amit vártunk. Remélhetőleg hamarosan lerántja a leplet az Apple az okosóráról és minden kiderül róla. Érdekesség, hogy pár hónapja még arról írt mindenki, hogy az Apple be sem mutatja az okosóráját. Várjuk a további fejleményeket és természetesen beszámolunk róla.

Forrás: T3.com