powered by www.bluechip.hu

Acer Liquid Z200

Az Acer Liquid Z200 okostelefon kombinálja a stílust, megfizethetőséget és a mindennapok hangzását

by Blake Dashed
2014. June 03. 10:25
Az Acer a napokban mutatja be a Computex keretein belül az Acer Liquid Z200 okostelefont, mely azoknak lett kifejlesztve, akik modernebb telefonra szeretnének váltani, de azok is a célközönséghez tartoznak, akik első telefonjukat vásárolnák meg, vagy épp a meglévő mellé beszereznének egy másodikat is.


Számtalan színben hozzáférhető a készülék, alkalmazkodva ezzel a felhasználó személyiségéhez. Mindenki kortól és nemtől függetlenül használhatja, alacsony költségvetésből gazdálkodók, vagy azok, akik egy másodlagos eszköz után kutatnak, vagy épp a nyaraláshoz keresnek olcsó alternatívát. Ez a 4 col képátmérőjű belépő szintű okostelefon WVGA kijelzőt kapott, opcionális DualSIM-mel, és egyszerűen használható Android 4.4 verziószámú operációs rendszerrel (KitKat). Mindezek mellé meggyőző hangélmény is társul, köszönhetően a DTS Studio Sound rendszernek, mely korábban is már hozzáférhető volt a mainstream Acer okostelefonoknál. 

A kompakt Acer Liquid Z200 tökéletesen illeszkedik a tenyérbe, a funkciók pedig az opcionális fedő flippel tökéletes elegyet alkotnak. 

Intuitív kivitel ejti rabul a felhasználókat 

Acer RAPID™ design – egyérintéses kontrollgomb. Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy aktiválják a képernyőt, elindítsák a kamerát, applikációkat indítsanak a főképernyőről, fogadják a telefonhívásokat egyetlen kattintással. Úgy, hogy az egész természetes kialakítása pontosan a delikvens mutatóujjához esik, miközben egy kézben tartja a telefont. 

Acer Quick Mode – négy különböző profil, különböző korosztályok és felhasználók igényeire szabva 
  • Basic Mode: kezdő felhasználóknak, fix hívás- és szöveges funkciókkal 
  • Easy Senior Mode: gyors üzenetek, előre megírt üzenetsablonok, rádió, időjárás, nagyító, óra, gyors kontaktok 

  • Classic Mode: a fő funkciók egy egyszerű és rendezett kiosztásban, a kezdő okostelefon-használóknak 
  • Keypad Mode: gyors és közvetlen hívásbeállítások, azoknak elsősorban, akik hívásra használják a telefont, viszont kellhet a keypad is a tevékenység során 
Igazi mobilélmény és lehengerlő audió 

A felhasználók élvezhetik a tökélyre fejlesztett audio rendszert a mellékelt igazi mobilélményt biztosító eszközökkel egyetemben. A DTS Studio Sound biztosítja a rendkívüli hordozható szórakoztatás mikéntjét, extra wide képmegjelenítéssel, borítékolhatóan optimális hangminőséggel, akár maximum hangerőnél is (beépített hangszórók). 


A 2 megapixel felbontású kamera nagyszerű mindazoknak, akik útközben, vagy a napi teendők során szeretik megörökíteni aktivitásaikat: 

  • Auto Smile Shot – automatikusan exponál, amikor mosolyt érzékel 
  • Continuous Shot – akár 20 képes sorozatfelvétel a legjobb pillanat megörökítéséért, AcerRAPID technológiával. 
  • Panorama Mode az elkészített fotókat összefűzi egyetlen panorámaképpé: a kamerát egyszerűen csak vízszintesen vagy függőlegesen kell mozgatnunk az exponálás ideje alatt. 
Build Your Own Cloud – BYOC™ 

A Liquid Z200 természetesen remekül párosítható egyéb Acer PC-kkel adathozzáférés céljából bárhol és bármikor a Build Your Own Cloud – BYOC (Építsd Saját Felhődet) szolgáltatáson keresztül. A szolgáltatás biztosítja a felhasználóknak, hogy megalkossák saját felhő alapú tárhelyeiket az eszközükön, zenék, fotók és egyéb tartalmak révén. 

Több színben is elérhető less az eszköz, ezek: Titanium Black, Essential White, Fragrant Pink, Sky Blue, Sunshine Yellow.