powered by www.bluechip.hu

4500 Mhz-en, a HyperX memóriával elért új világcsúcs

Új világcsúcs a HyperX memóriával

by Blake Dashed
2014. June 03. 11:45
Címkék: hyperx, kingston, memória
A HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy a GIGABYTE™ tuningolója, „Hicookie” 4500 MHz-es csúcsteljesítménnyel döntötte meg az eddigi legmagasabb memória-órajelet. Az overclocker az új világrekordot egy 4 GB-os HyperX DDR3 2933 Mhz-es modullal és a GIGABYTE Z97X-SOC Force alaplappal állította fel.

Az órajel rekordot közzétette a HWBOT portál is, a tuningolók és a teljesítményhajszolók első számú információforrása, mely június 1-jétől hivatalosan is a HyperX partnere. A HyperX a HWBOT csapatával további együttműködést tervez a jövőben.


A HyperX a COMPUTEX TAIPEI keretein belül rendezi meg továbbá a „HOT” HyperX OC Takeover versenyt. A nemzetközi összetételű versenyzők a maximális memória-órajel és a SuperPi 32M kategóriákban mérhetik össze tudásukat a legjobb eredményekért és a 10 000 USD összértékű pénznyereményért. A HyperX 2014. hátralévő részében négy online regionális HOT versenyt rendez majd a világ különböző pontjain a 2015-ös nemzetközi CES® során a döntő felvezetéseként, 15 000 USD értékű nyereményekért.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és fejhallgatókat gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.