powered by www.bluechip.hu

Bemutatja új vezeték nélküli hangszóróját a Logitech

Gyönyörű, könnyű letisztult minőségi hangszórók a Logitech-től

by Blake Dashed
2014. June 03. 19:29
A Logitech ma bemutatta új, X300 nevű, vezeték nélküli sztereo hangszóróját. A mobilitásra tervezett Logitech X300 speciálisan beállított hangsugárzói kiterjedt hangzásvilágot biztosítanak mind a mély, mind pedig a közép és magas tartományokban. A hangszóró könnyen összekapcsolható bármely Bluetooth kapcsolatra képes zene- illetve videó lejátszóval, akár harminc láb (9,14 méter) távolságról is, ezzel biztosítva számunka zenénk, filmjeink élvezhetőségét bárhol, bármikor.


“A Logitech X300 vezeték nélküli hangszóró mozi minőségű hangzásvilágot nyújt útközben is,” mondta el Jeffrey Cheung, a Logitech vezeték nélküli hangszórókért felelős gyártási igazgatója. „Ezt a sztereo hangszórót felfelé és kifelé irányuló hangsugárzókkal terveztük, ami kiterjedt hangzásvilágával új szintre emeli a hordozható szórakoztatást.”


A hangszóró egyszerűen csatlakoztatható és vezérelhető. A hangerőt anélkül állíthatjuk, telefonhívásainkat pedig anélkül kezelhetjük, hogy akár egyetlen ütemről is lemaradnánk. Plusz a beépített lítium-ion akkumulátornak köszönhetően, akár öt órán keresztül élvezhetjük zenéinket megszakítás nélkül. A feltöltés ráadásul szintén könnyű, köszönhetően a mellékelt mikro-USB kábelnek. 


Árak és elérhetőség

A Logitech X300 vezeték nélküli sztereo hangszóró várhatóan 2014 júniusától lesz elérhető az Egyesült Államokban, valamint bizonyos ázsiai országokban. Európai debütálása 2014 augusztusában várható. A termék ajánlott kiskereskedelmi ára 69 Euró. További információért, kérjük, látogasson el a www.logitech.com weboldalra vagy blogunkra.