powered by www.bluechip.hu

Bemutatkozik az ASUS Transformer Book Flip

Vékony noteszgép 360 fokban azonnal elforgatható érintőképernyővel, amely használható ütős noteszgépként, táblagépként, és a kettő közt bármi másként

by Blake Dashed
2014. June 05. 11:41
Címkék: asus, notebook, tablet
Az ASUS bejelentette a Transformer Book Flipet, ezt az elegáns, vékony, ugyanakkor megfizethető árú Windows 8.1 noteszgépet, amelynek figyelemre méltó, zsanéros kialakítása lehetővé teszi a Full HD képernyő elfordítását 0 és 360 fok között bárhová. A Flip rendkívül sokoldalú: használható ütős noteszgépként, táblagépként, és a kettő közt bármiként.
A Flip belsejében akár Intel® Core™ i7 processzor és NVIDIA® GeForce® GT840M külön grafikus vezérlő is lehet a hibátlan többfeladatos működés biztosításához – legyen szó akár irodai munkáról, szórakozásról, vagy a legújabb játékokról. S mivel háromféle – 13,3, 14,0 és 15,6 hüvelykes – képernyőméretben is kapható lesz, egész biztos mindenki megtalálja a neki való Flipet!


Flip: a korlátok nélküli számítástechnika

Az ASUS Transformer Book Flipben egy nagy fényerejű, max. Full HD 1920 x 1080 felbontású érintőképernyő található, amely egy ügyesen kialakított zsanéros megoldással teljesen, 360 fokban elforgatható a lezárt állapothoz képest. A zsanérban négy fogaskerék gondoskodik a finom, folyamatos mozgatásról, garantálva, hogy a képernyő megálljon pontosan ott, ahol a felhasználó akarja, ugyanakkor a forgatás ne okozzon nehézséget.

Normál noteszgép módban a képernyő kényelmesen, azonnal beforgatható mindenféle feladathoz, amire csak szükség lehet – lehet médiaállvány filmek vagy fényképek nézegetéséhez, egy közös megjelenítő az ismerősökkel, családtagokkal vagy munkatársakkal, vagy egy táblagép a legmodernebb játékokhoz. Nem noteszgép módban használva a Flipet, bekapcsol egy automatikus billentyűzet- és touchpadzár, hogy ne legyen gond a nemkívánatos bevitellel.

A Flip érintőképernyője rendkívül pontos és válaszkész a precíz, 6 mm átmérőjű érzékelőknek köszönhetően, amelyek kétszer érzékenyebbek az iparági szabvány 9 mm átmérőjűeknél. Az exkluzív ASUS Splendid technológia gazdag, mély, élénk színekkel biztosítja a lenyűgöző vizuális élményt mindenféle típusú tartalomhoz.


Elegáns, ütős és lenyűgöző hangú

A Flip telis-tele van az ASUS kiváló műszaki megoldásaival, de attól még úgy készült, hogy jól is mutasson – például hajszálvonalas borítást kapott a luxusminőség érzékeltetésére. Kompakt alumíniumházával a Flip egyszerre erős, tartós és elegáns. Az egy darabból készült, különálló gombos billentyűzet ergonomikus kialakítású, az optimális gépeléshez lett igazítva, a nagy, több ujjal kezelhető touchpad pedig a Smart Gestures technológiával segíti a pontos, természetes, ujjas bevitelt.

A Flip rendkívüli formájához kiemelkedő teljesítmény dukál. Az Intel® nagy teljesítményű, energiatakarékos Core™ processzorait (akár i7-est is) használ a kiemelkedő többfeladatos működéshez és a gond nélküli munkához, az akár NVIDIA GeForce GT840M külön grafika 2 GB videomemóriával pedig bőségesen elegendő grafikus teljesítményt biztosít a Flip számára a zökkenőmentes videolejátszáshoz vagy a legújabb játékok futtatásához.

Az Instant On technológiának köszönhetően a Flip mindössze két másodperc alatt felébred, de az adatok elvesztése miatt sem kell aggódni, miközben akár 14 napig is alvó módban van a gép – ha a lítium-polimer akkumulátor töltöttsége 5 százalék alá esik, akkor a gép automatikusan elmenti a fájlokat és adatokat.


Az exkluzív ASUS SonicMaster hangrendszer a kategória legjobb, a versenytársakat messze leköröző audioélményét nyújtja. A szokásos noteszgépeknél nagyobb hangszóróknak és zengőkamráknak köszönhetően a hangminőség figyelemre méltó. A felhasználók élvezhetik a mélyebb és gazdagabb basszusokat, a szélesebb hangtartományt, a jól elkülöníthető énekhangokat és a kristálytiszta hangzást. A Flip tehát tökéletes multimédiás partner, amellyel minden dal, film és játék jobban szól a gondosan kiegyensúlyozott, dinamikus hangoknak köszönhetően.


Minden tárolható, minden megosztható

Minden ASUS Transformer Book Fliphez jár az ASUS WebStorage – ingyenes hozzáférés az online élet legteljesebb körű platformjához. A fájlok és dokumentumok rendkívül sokféle készülékről elérhetők, bárhol és bármikor. Az ASUS felhőszolgáltatásainak legfontosabb tervezési szempontja a használat kényelme volt: egyszerű tárolást, megosztás és szinkronizálást kínál mindenféle adathoz, az üzleti bemutatóktól kezdve a fényképalbumokon át a kedvenc multimédiás tartalomig.

ELÉRHETŐSÉG ÉS ÁRAK

Az ASUS Transformer Book Flip2014. június végétől lesz kapható az egész világon.

SPECIFIKÁCIÓK

ASUS Transformer Book Flip TP300

ASUS Transformer Book Flip TP450

ASUS Transformer Book Flip TP500

ASUS Transformer Book Flip TP550

OS

Windows 8.1

CPU

                                          Intel® Core™ i7/i5/i3 

Képernyő

13,3 hüvelykes Full HD/HD 16:9 LED-háttérvilágítású

14 hüvelykes HD 16:9 LED-háttérvilágítású

15,6 hüvelykes Full HD/HD 16:9 LED-háttérvilágítású

15,6 hüvelykes Full HD/HD 16:9 LED-háttérvilágítású

Grafika

Intel HD 4400 /

NVIDIA® Geforce® 820M +2 GB VRAM

Intel HD 4400 /

NVIDIA® Geforce®

840M +2 GB VRAM

Intel HD 4400 /

NVIDIA® Geforce® 820M +2 GB VRAM

Tároló

HDD: 500 GB / 750 GB / 1 TB

SSD: 128/256 GB

HDD: 500 GB / 750 GB / 1 TB

HDD: 500 GB / 750 GB / 1 TB / 1,5 TB

SSD: 24 GB

HDD: 500 GB / 750 GB / 1 TB

Vezeték nélküli kapcsolatok

802.11b/g/n; Bluetooth 4.0

Optikai meghajtó

n.a.

DVD S-Multi 8x

n.a.

DVD S-Multi 8x

Méretek

325 x 232 x 22 mm

348 x 243 x 27,2 mm

380 x 258 x 22 mm

380 x 261 x 27,2 mm

Súly

1,75 kg

(háromcellás akkumulátorral)

2,3 kg

(kétcellás akkumulátorral)

2,26 kg

(háromcellás akkumulátorral)

2,6 kg

(kétcellás akkumulátorral)



A specifikációk, a tartalom és a termék rendelkezésre állása értesítés nélkül módosulhat, illetve az egyes országokban eltérő lehet.  A tényleges teljesítmény az alkalmazástól, a használattól, a környezeti és egyéb tényezőktől függően változhat.