powered by www.bluechip.hu

Bejelentés - Wii U novemberben!

by Zulu
2012. October 29. 16:32
Címkék: nintendo

nintendo-wii-u-black.jpg

A mai európai Nintendo Direct videó sajtóbemutatón a Japán videojáték gyártó bejelentette, hogy újgenerációs asztali konzolja, a Wii U, November 30-ától kapható Európában.

A Wii U egy HD konzol, minden eddiginél változatosabb játékmenetet kínáló hardveres és szoftveres megoldásokkal, köztük a merőben új játékélményt lehetővé tevő Wii U GamePad kontrollerrel, egyedüli és közös játék esetén egyaránt. A Wii U GamePad beépített képernyőjének hála egyes szoftverek a TV-től függetlenül is használhatók.

nintendo-wii-u-.jpg

A premierkor megvásárolható két hardvercsomag mellett a Nintendo történetének legerősebb nyitókínálatát jelentette be a bemutató során. Olyan nehézsúlyú szoftverekről van szó, mint a FIFA 13 az Electronic Arts-tól, a Call Of Duty®: Black Ops II az Activisiontől, a Ubisoft ZombiU™ című túlélő horrorja és a RAYMAN® LEGENDS, valamint a Nintendo saját fejlesztésű játékai, a Nintendo Land és a New Super Mario Bros. U. A Nintendo Direct során több Wii U exkluzív címet is lelepleztek, köztük a Monster Hunter™ 3 Ultimate játékot a Capcomtól és a Playtinum Games által fejlesztett BAYONETTA 2-t, melyet a Nintendo fog kiadni.

Az is kiderült milyen csomagokat dob piacra a Nintendo és mit kapnak a játékosok a Wii U hardvere mellé. A Wii U Basic Pack tartalmazza a Wii U konzolt 8Gb belső memóriával és a Wii U GamePad kontrollert, mindezt fehérben. A Wii U Premium Pack egy fekete Wii U konzolt és Wii U GamePadet rejt majd, mely 32Gb beépített memóriájával nagyobb tárhelyet biztosít. A Premium Pack tartalmaz továbbá egy-egy állványt a GamePadnek és a konzolnak, egy töltődokkot a GamePad számára, egy Sensor Bar érzékelőt a Wii kontrollerekhez, valamint a Nintendo Land szoftvert. Mindkét csomag tartalmaz egy HDMI kábelt és hálózati adaptereket a konzol és a GamePad számára.