powered by www.bluechip.hu

Logitech Type-S

A Logitech kiterjeszti táblagépekhez szánt billentyűzet portfólióját a Samsung Galaxy Tab S-hez tervezett Logitech Type S-sel

by Blake Dashed
2014. June 17. 12:21
Címkék: logitech
A Logitech a mai napon mutatta be a, Logitech® Type-S-et, egy vékony és könnyű, ugyanakkor komoly védelmet is biztosító billentyűzettel ellátott tokot, melyet a 10,5 colos, Samsung Galaxy Tab S-hez terveztek. A Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló, optimalizált billentyűzet megfelelő méretű gombjaival, valamint flexibilis pozícionálhatóságával funkcionalitással és védelemmel járul hozzá Samsung Galaxy Tab S táblagépünk hatékony és kényelmes működéséhez.


„Az új Samsung Galaxy Tab S lenyűgözően könnyű és vékony, mi pedig mindezt szem előtt tartva terveztünk hozzá méltó tokot,” – mondta el Mike Culver, a Logitech alelnöke és mobil üzletágának igazgatója. „A billentyűzettel ellátott tok kivitelezése kiegészíti az új táblagép vékony esztétikáját, mindemellett pedig androidos gyors- és megfelelő méretű billentyűkkel járul hozzá a kényelmes gépeléshez. Megerőltetés nélkül írhatunk e-mailt, illetve böngészhetünk az interneten, ezzel emelve produktivitásunkat egy egészen új szintre”.


A nagy precizitással, modern és vízálló anyagokból tervezett Logitech Type-S anélkül nyújt megfelelő védelmet tabletünknek, hogy a vékonyságból bármennyit is fel kellene áldoznunk. Az úgynevezett Essential Protection System (E.P.S.) védelmet nyújt tabletünk mindkét oldalán a véletlen ütődésektől, karcolásoktól és rácsöppenő folyadékoktól, mindemellett pedig a Logitech SecureLock technológia sarkokban elhelyezkedő fogantyúinak hála tabletünk nem esik ki a tokból, mégis egyszerűen eltávolítható, illetve behelyezhető.


A Logitech Type-S kétállású állvánnyal érkezik, így biztosítva, hogy akár e-mailezünk, akár chatelünk, olvasunk, esetleg böngészünk, mindig kényelmesen végezhessünk feladatainkat. Az automatikus elalvás, illetve ébredés funkciónak hála pedig tabletünk mindig készen áll majd a használatra. Az akkumulátor egy teljes feltöltést követően akár három hónapig is bírja, ha pedig szükséges, a mellékelt USB kábellel bármikor újra feltölthető.


A Logitech Type-S várhatóan 2014. június elején válik elérhetővé Amerikában, Európában és egyes Ázsiai országokban. Ajánlott kiskereskedelmi ára 31.999 forint.