powered by www.bluechip.hu

Logitech Multimedia Speakers Z213

A Logitech bemutatja új, a mély tartományban is remekül teljesítő, helytakarékos multimédia hangszóróit.

by Blake Dashed
2014. June 19. 07:26
Címkék: , logitech, multimedia, speakers
A Logitech a mai napon bemutatta a Logitech® Multimedia Speakers Z213-at az új, két szatellit hangszóróból és egy dedikált mélynyomóból álló, 2.1-es multimédia hangfal szettjét. Az eszközt olyan gazdag basszussal tervezték, hogy életre keljenek tőle a zenék, a filmek és a játékok egyaránt.

„A Logitech Multimedia Speakers Z213-at azoknak terveztük, akik remek hangminőségre vágynak anélkül, hogy óriási költségekbe vernék magukat” – mondta el Izabela Sulima, a Logitech regionális marketing vezetője. „A 2.1-es hangfal szett ráadásul nem vesz el értékes helyet sem az asztalon, sem a nappali szobában.”

Kompakt méretén túl, a Logitech Multimedia Speakers Z213 nagy előnye, hogy kompatibilis az audió eszközök széles skálájával, beleértve a Windows® és a Mac OS® számítógépeket, tableteket, okostelefonokat és MP3 lejátszókat. A hangfalszett mélynyomója lefelé néz, s egy olyan négy inches hangsugárzóval rendelkezik, amely kedvenc zenéink, filmjeink és játékaink basszus élményéről egyaránt gondoskodik; a basszus hangszintje pedig könnyedén állítható a mélynyomó hátán található gomb segítségével. A vezetékes vezérlő révén a készülék könnyen kapcsolható ki és be, továbbá a hangerő szabályozása is rendkívül egyszerű. Amennyiben teljes nyugalomban szeretnénk zenét hallgatni, csak be kell dugni egy sztereó fejhallgatót a 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül, amely praktikusan szintén a vezérlőben kapott helyet.


A Logitech Multimedia Speakers Z213 mindemellett a Logitech® Bluetooth® Audio Adapterrel is kompatibilis. Mindössze csatlakoztatnunk kell az adaptert a hangfal szetthez és már élvezhetjük is a Bluetooth eszközökön tárolt zenéket! 


A Logitech Z213 2014 nyarától elérhető Magyarországon is. Ajánlott kiskereskedelmi ára 9.599 forint.