powered by www.bluechip.hu

Silicon Power Diamond D06

by Alex
2014. June 25. 16:09
Címkék: diamond, , silicon, power

A világ vezető memória tárolási megoldásait kínáló Silicon Power bemutatja a legújabb fejlesztését, a Diamond D06 USB3 hordozható merevlemezt. A végtelen kreativitásáról is jól ismert Silicon Power mindig meghökkentően egyedi és lenyűgöző termékeket tervez. Ezúttal a Diamond D06 klasszikus gyémánt mintázata és design-ja „borzolja” a kedélyeket. Ugyanis a Diamond D06 nem csak egy egyszerű meghajtó, hanem már-már egy fogalom a kifogástalan ízlés világában. S a szépség mellett rendelkezik természetesen a megszokott szupersebességgel és nagy kapacitással is.

A Diamond D06 súlya jelentősen, 30%-kal, csökkent, aminek következtében teljes mértékben megvalósítja a könnyű hordozhatóság fogalmát. Továbbá, Diamond D06 fejlesztésénél figyelembe vettek olyan apróságnak tűnő részleteket is, mint a matt felület, amely nem csak előkelővé, hanem az ujjlenyomatok, szennyeződések és karcolások ellen is védetté teszi az eszközt. Diamond D06 rendelkezik LED-es kijelzővel, amely a készülék üzemletetési folyamatainak indikátora.

A gyönyörű design és kifinomult kivitelezés mellett alap ebben az esetben is a Super Speed átviteli interfész, amely biztosítja a meglepően magas adatátviteli sebességet (akár 5Gbps). Továbbá a Diamond D06 tökéletesen „zöld”, mert alvó módban jelentősen csökkenti az energiafelhasználást. Ahhoz, hogy tökéletesen megfeleljen a felhasználók különböző igényeinek, a Diamond D06 USB 3.0 hordozható merevlemez három kapacitása vásárolható meg: 500 GB, 1 TB és 2 TB. Érvényes rá a 3 éves garancia és az ingyenesen letölthető szoftver-SP Widget.





További információért, látogasson el a Silicon Power honlapjára: www.silicon-power.com