powered by www.bluechip.hu

Ultimate Ears és a Red Bull Racing

Kiváló hangzás és minőség

by Blake Dashed
2014. July 01. 08:32
Címkék: logitech, audio, f1
Az Ultimate Ears csütörtökön jelentette be együttműködését az Infiniti Red Bull Racing csapatával. Az Ultimate Ears a csapatoknak fenntartott, pálya menti helyszíneken szolgáltatja majd a zenét idén, valamint az UE BOOM-mal, a díjnyertes vezetéknélküli hangszóróval meg is ajándékozza a Red Bull autóversenyzőit és a csapatokat kísérő VIP szurkolókat a Formula 1 versenyeken világszerte.


Az Infiniti Red Bull Racing csapata idén kiváló teljesítménye és díjnyertes designja miatt UE BOOM-mal ajándékozza meg VIP vendégeit. Valamennyi VIP vendég részesül a csapat aláírásával ellátott UE BOOM hangszórókból, amit ha bekapcsolnak, egy versenyautó hangján szólal meg először. Azzal, hogy ezen a nyáron a csapatoknak fenntartott, pályamelletti helyszíneken zenét és hangulatot biztosít, az UE BOOM egyszerre szórakoztat és gondoskodik arról, hogy a Red Bull Racing vendégeinek olyan élményben legyen részük, amit sosem fognak elfelejteni.


“Az Ultimate Ears remek kiegészítője az Infiniti Red Bull Racing Formula 1-es pályák melletti vendéglátó programjának,” mondta el Rory Dooley az Ultimate Ears vezérigazgatója. “A csapat és a cég elismertsége tökéletes párt alkot az UE BOOM magas színvonalú teljesítményével, mindemellett pedig örülünk, hogy hírességekből és véleményvezérekből álló, exkluzív VIP vendégeik számára biztosíthatjuk a zenét és ezt az első osztályú készüléket.”


“Ha összefogásról van szó, mi mindig olyan vállalatokat keresünk, akik hozzánk hasonlóan szeretik a dolgokat más, a szokásostól eltérő oldalról megfogni, ugyanakkor ragaszkodnak a minőséghez és kiválósághoz is,” mondta el Christian Horner, az Infiniti Red Bull Racing csapatfőnöke. “Mindezt megtaláltuk az Ultimate Ears-ben és alig várjuk, hogy együtt osztozhassunk egy sikeres szezonon.”  

AZ UE BOOM merész, magával ragadó hangzásvilágáról és a könnyű hordozhatóságot lehetővé tevő design-járól ismert. A hangszórók kialakításának köszönhetően könnyen elférnek egy hátizsákban vagy akár egy kulacstartóban is. Az UE BOOM egy speciálisan kifejlesztett, akusztikus felülettel van bevonva, ami víz- és foltbiztos, így bárhová elvihetjük magunkkal. Mindemellett, köszönhetően a hengeres formának, az UE BOOM 360 fokban szórja a hangot. Miután az App Store-on vagy a Google Play-en keresztül letöltöttük a legújabb UE BOOM alkalmazást iOS-re vagy Androidra, a hangszóró képes összekapcsolódni egy másik UE BOOM-mal is a dupla hangerő, vagy a hagyományos jobb/bal sztereó hangzás érdekében.