powered by www.bluechip.hu

Storm a mai napon leleplezi a legújabb játékos headsetjét

by Zulu
2012. October 29. 16:32

front side with mic.jpg

A Cooler Master amely az egyik piacvezető számítógép házak, hűtési megoldások, perifériák és kiegészítők gyártása területén, a mai napon bejelenti a legújabb játékosoknak szánt headset-jét, amely a tiszta hangzásra összpontosít, a Ceres-400-at.

Kiforrott, Kényelmes, Lélegző

Nagy 40mm-es driverek helyezkednek el a hatalmas erejű Ceres-400-ban. Ásd bele magad a játékaidba, zenéidbe, filmjeidbe és akár az internetes hívásaidba az abszolút tiszta hangzás segítségével. A túlméretezett 90mm-es fülpárnák kimagasló kényelmet biztosítanak, hosszan tartó használat esetén is. A kényelem tovább fokozható a magasság állításos fejpánt segítségével, amely több pozícióba is állítható, így tökéletes illeszkedés érhető el.

front.jpg

Kényelmes és stílusos hangélmény biztosítására lett kifejlesztve, így a Ceres-400 tökéletes társa lehet minden felhasználónak. A funkciók gazdagságát a vezetékre épített hangerőszabályzó biztosítja, amely azonnali elérést biztosít a hang és mikrofonfunkciókhoz. A döntések meghozatalában nem zavarhat semmi, hiszen a mikrofon zajszűrő funkciót rejt magába, ami könnyedén kiszűri a nem kívánatos háttérzajokat.

front left side.jpg

A Ceres-400 az adrenalinfüggő játékosok választása, akiknek fontos szempont a minőség, és a megbízhatóság, főként a játékos arénában, valamint versenyképes áron szeretnének egy professzionális headsetet.

A Ceres-400 2012 Szeptember 5-ödikétől elérhető, az ára régiónként változhat.