powered by www.bluechip.hu

Sony Xperia C3 - A selfie mobil

Mivel most ez a divat, így a gyártók is próbálnak belőle profitálni

by Blake Dashed
2014. July 09. 12:56
A Sony okosan úgy döntött, hogy meglovagolja a hónapok óta tartó selfie-őrületet és piacra dobott egy okostelefont, melyben 5 megapixeles előlapi kamera kapott helyet.
A Sony C3 5,5 colos, 720×1280 pixel felbontású IPS kijelzőt kapott (BRAVIA Engine 2). Belül egy Snapdragon 400 chipset dolgozik egy négymagos, 1,2 GHz-es Cortex-A7-es processzorral és 1 GB RAM-mal kiegészülve.



Hátsó kamerája 8 megapixeles, LED villanóval felszerelt. És akkor a lényeg: első kamerájával is minőségi képeket tudunk készíteni, főleg, hogy itt is helyet foglal egy kis villanó, ami gyenge fénynél is tökéletes minőséget biztosít. Az 5 megapixeles, 25 mm-es objektív 80 fokos látószögben készíti fotóit, ami azt jelenti, hogy egy szép nagy csoportképet is simán kattinthatunk vele.


A kamerát kiegészítették minden féle okos funkcióval is, az egyik ilyen a Smile Shutter mód, ami csak akkor engedi elkészíteni a fotót, ha a rajta szereplő alanyok mosolyognak.

A készülék egyébként kívülről olyan, mint az összes többi Sony telefon. Fekete, fehér és mentazöld színekben lesz kapható augusztustól.