powered by www.bluechip.hu

LG G3 Beat - Az olcsó kistestvér

Az LG bemutatta a olcsóbb G3-at

by Blake Dashed
2014. July 18. 08:32
Címkék: lg, g3, mobiltelefon, Okostelefon, beat, -, az
Tegnap mutatta be az LG az új okostelefonját, a G3 Beat-et a koreai gyártó szöuli székházában.
Csak két hónapja, hogy az LG előállt csúcsmodelljével, a G3-mal, s tegnap bemutatta a G3 Beatet, annak olcsósított változatát. A méretekre itt sem lehet panasz: a Beat 5 hüvelykes megjelenítőt kapott, ami ma még többnyire a felső kategória jellemzője. Minősége egyáltalán nem rossz: 1280 x 720 pixel (HD) felbontású IPS a kijelzője. (Nem rossz, csak saját nagy testvérével nem szabad összevetni: a G3-nak 5,5 hüvelykes, 538 ppi-s a Quad HD kijelzője, melynek felbontása négyszerese a HD szabvány szerinti felbontásnak, és csaknem kétszerese a Full HD-nak.)



Motorházteteje alatt igazán korrekt négymagos, 1,2 GHz-es processzor dohog 2 gigabájt RAM-mal. (G3: négymagos, 2,5 GHz-es processzor, 2/3 GB DDR3 RAM-mal.) 8 megapixeles kamerát kapott, szemben a nagy testvér G3 13 megapixelével.

Bármilyen összevetés persze csak arra jó, hogy segítsen dönteni a koreai gyártó készülékének megvásárlását latolgatóknak, hogy a különbségek megérnek-e várhatóan 60 ezer forintnyi pluszt: míg a G3 mintegy 150 ezer forintért, a G3 Beat várhatóan 90 ezer körüli összegért lesz megvásárolható.

via GSM Arena